Pénz vagy Lélek? Megéri a dominanciáért, a sikerért, a befolyásért átgázolni másokon? Hogyha alapból ehhez van tehetségem, bizonyos szinten élvezem, szeretek szervezkedni, rendszerezni, könnyen meggyőzöm az embereket. Megéri küzdeni ellene?
Figyelt kérdés
Skizofrén lennék? Jakyll és Hyde? Én többre tartom a szeretetet és az emberi lelket a pénznél... Régen pszichológus akartam lenni hogy segítsek az embereken... De a szakításom óta kezdek lassan kegyetlenné és érzéketlenné válni. Egyre inkább csak a pénz érdekel, mindegy hogy kin kell átgázolnom érte vagy miből szerzem össze. Állítólag tehetségesen szervezkedek és vállalkozói személyiségem van (ENTJ). Vállalkozó szeretnék lenni, és keményen továbbvinni a családi vállalkozást,esetleg egyéb üzletekkel kibővíteni a kört... Félek hogy a lelkem és a jelenlegi énem halott lesz... Inkább a szerelem és a szeretet mint a pénz... De már nem hiszek abban hogy valaha leszek szerelmes... Inkább akkor választom a sikert és a pénz általi orgazmust, pedig csak szeretni szeretnék valakit... Nem akarok egy érzéketlen karrierista,üzletmániás,maximalista állattá torzulni... Nem akarok vadászvacsorákra járni és pálinkát árulni nagy tételben illegálisan stb... Ez nem biztos hogy az én világom... De lehet hogy az lesz... Hozzászokok és egyé válok a leendő énemmel és érzéketlen leszek. Jelenleg 18 éves vagyok.2014. jún. 5. 16:40
21/22 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés egy ittas állapotban született meg, nem tagadom. De nem is szégyellem, mert tudom hogy több ilyen nem fog előfordulni...
2014. jún. 7. 01:21
22/22 anonim válasza:
18 éves vagy...Én 10-sel több,még mindig előfordul hogy néha bepiálok,de ez már inkább bulikhoz van kötve amivel csak az a baj hogy egyre kevesebbszer tudok Én is elmenni,mert egy vagyon egy éjszakai kiadós buli,másrészt annak a pénznek hely is van és sokszor dolgozok hétvégente is,na meg a barátok sem érnek úgy rá mindig.
Szóval fiatal vagy,úgy is az a dolgod hogy bulizz minél többet!Amúgy szerencsés vagy hogy 18 évesen saját családi vállalkozásban dolgozhatsz.Ez nem mindenkinek adatik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!