Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A képen én vagyok. Mit gondoltok?

A képen én vagyok. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Kérlek legyetek őszinték,akármi legyen is a véleményetek,csak ha lehet,ne bántóak.Köszi:)

[link]

2009. dec. 31. 22:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Még alakulni fognak az arcvonásaid, a testalkatod is. Te kb. 5 év múlva leszel csúcsformában!
2010. jan. 2. 01:08
 32/37 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek:)

A szemöldököm pedig még soha nem volt kiszedve:O

Szóval az alapból ilyen:P

bár azt nem tudom,növeszteni hogy lehet.. :)

17/F: Köszi hogy megmondtad mit gondolsz.Mindenkinek más az ízlése,tehát nem bántottál meg ezzel:)

2010. jan. 2. 15:38
 33/37 anonim ***** válasza:

szerintem nem vagy szép lány. bocsi:S..

olyan furcsa az arcod nemtudom meg magyarázni hogy miért..

2010. jan. 3. 16:35
 34/37 A kérdező kommentje:

igen,sokan azt mondják, de azthiszem,a sok komment hatására elkezdtem megszeretni..kezdem elhinni,hogy nem azért néznek annyira,mert végzetesen ronda vagyok.

szóval köszi:D

2010. jan. 3. 17:47
 35/37 anonim ***** válasza:

Ne aggódj már, nálad ezerszer rondább csajok is válogatnak a pasik közül. Bár igaz, a szép emberek élete gyakran könyebb, de Te egyrészt nem vagy bányarém (sőt...), másrészt meg igazam van és kész :D

Na szóval, mosolyogjá' sokat, légy vidám, és ne igyál mosatlan gyümölcslevet! :D

20/F vó'tam másodszor is.

2010. jan. 3. 23:45
 36/37 A kérdező kommentje:

Köszi:D

ok:D

2010. jan. 4. 09:53
 37/37 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon aranyosnak tűnsz :D

14/l

2010. júl. 27. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!