A képen én vagyok. Mit gondoltok?
Kérlek legyetek őszinték,akármi legyen is a véleményetek,csak ha lehet,ne bántóak.Köszi:)
Nem vagy egy szépségszalon, nincs topmodell alkatod. Az arcod nem az a teljesen arányos, nőies arc.
Aranyos vagy, van egy visszafogott, "csendes", szerény de ugyanakkor enyhe szexuális töltetű kisugárzásod, és (legalábbis számomra) vonzó vagy.
Ez a kép, a telefonos minőségtől eltekintve nem rossz. Jól áll neked ez a póz.
Az iwiw-es képed viszont rettentően szar, minél előbb lecserélni! Tegyél fel helyette egy MOSOLYGÓS képet, és egy egészalakosat, lehetőleg normális minőségben.
Tényleg szép vagy, de nem az a klasszikus szépség, hanem épp az apró hibáid azok, amik széppé tesznek, és egyéniséget sugároznak :)
Ha nem sportolsz semmit sem, akkor mondjuk kézilabdázhatnál, vagy úszhatnál, javítana az alakodon.
Esetleg megpróbálhatnál erősebben sminkelni, valamivel igényesebb, divatosabbb ruhát felvenni, fotózni, és úgy megkérdezni, hogy mit gondolunk rólad.
Tényleg szép vagy, de azért tessék mosolyogni! :)
20/F
Szerintem jól nézel ki, legalább is nekem teszel.
19/F
Köszi a kommenteket:)
Igazából ez egy egy éves kép,szóval már nem így nézek ki,ahogy kinézek teljesen.arcra igen mondjuk
a sportról annyit, hogy 9 éve versenytáncolok.. és mondjuk itt ezen a képen nem láttszik az "alakom",de a kívülállók,mások azt mondják, hogy rettentő jó.(ezt nem én mondom.)
igen,azt sokan megjegyeztél,hogy mosolyoghatnék is az iwiw-es képeken:P
majd felteszek valami jobbat.
az igaz hogy csendes vagyok,meg visszahuzódódó:P
A divatról meg annyit,hogy utálom a divatot.Magát ezt a szót,ami kifejezi ezt..soha életemben nem foglalkoztam azzal,hogy az aktuális sztárok mit hordanak,csak azzal,hogy amit felveszek az tettszen magamnak..általában a sajátkészítésű ékszereimet hordom.(régóta ez a hobbim). :)
Iwiw-es képnek meg teszek fel jót:)
nekem személy szerint nem tetszel.. ezzel azt értem hogy nem tudnálak elképzelni hogy barátnőm legyél.. de nagyon aranyos vagy :)
Bocsi ha megbántottalak de aztmondtad őszintén..
17/F
Szerintem szép vagy (:
bár szerintem a szemöldöködetvastagabbra növesd meg :D
igaz lány vagyok de kozmetikus szóval sok mindenkit láttam már :)))))
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!