Mi az oka ennek?

Figyelt kérdés
Ma elég rosszul voltam, olyan értelemben hogy felgyülemlettek bennem az érzések, elkezdtem sírni, aztán egyre jobban, míg már levegőért kellett kapkodnom, mert úgy éreztem megfulladok. Alig bírtam beszélni, csak "hüppögtem", majd elkezdett az arcom bizseregni, és úgy éreztem el fogok ájulni. Végül kivezettek a friss levegőre, ittam egy pohár vizet és minden rendbe jött. Ez normális dolog?
2014. jún. 1. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Pánikroham szerűség. Ez maga nem az, de pánikszerűség. A sírásnak azért nem szabad átadni magad, mert egyre erősödik és eléri azt a szintet, amikor már göcsszerű a dolog és alig bírod leállítani. Ekkor épp a pánik miatt, hogy megfulladsz elkezdesz levegőért kapkodni és észre sem veszed, hogy a normális oxigén szintél jóval többet viszel be a szervezetedbe, ennek következményeként pedig bizsergés lép fel a testedben. Amit leírtál, az mind a túlzott oxigén bevitel miatt volt, nem kell aggódni,az általad vázolt dolgok semmilyen testi problémára nem utalnak. Az más, hogy az egész a sírásból fakad, ha valaki ennyire sír, az már nem teljesen normális. Próbáld meg másképp levezetni a feszültséget és az érzéseidet. Sportolj, mozogj vagy bármi ami alkalmas erre, de ha mindenképpen sírni akarsz, akkor ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad, kontrolláld.

Tehát összegezve testileg normális reakció, mentálisan meg nem a legjobb megoldás az ilyen kaliberű sírás.

2014. jún. 1. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!