Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz illik rám a...

Mit gondolsz illik rám a zsófi név? és mit gondolsz erről a névről?

Figyelt kérdés
középmagas, vékony (legalábbis mások szerint), barna haj, világosbarna szem.
2009. dec. 31. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, szép név, kedves.
2009. dec. 31. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
sztem a Zsofi nyalas. Nem is merek nyafka, kis majmoci stiluson kivuli Zsofit. Olyan ZsoFIKAs.
2009. dec. 31. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is Zsófi vagyok, és nem vagyok nyálas :D
2009. dec. 31. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:
utálom ezt a nevet :S meg különben is nagyon gyakori
2009. dec. 31. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gyakori név (és ha az lenne akkor mi van?) és szép is. Bár a nevek nagy része nekem tetszik (de nem az ilyen Roxána meg ehhez hasonlók).
2009. dec. 31. 12:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is Zsófi vagyok. Szerintem nem gyakori,legalábbis errefelé nem az. Nem vagyok nyálas. Amúgy szerintem külső tényezők alapján nem lehet megmondani illik.-e rád a neved, azt akkor lehet,ha látunk..rám azt mondják,hogy valóban zsófis vagyok. Amúgy annyira nem szeretem a nevemet, de lehetne rosszabb is.
2009. dec. 31. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megállapítani, de valahogy a Zsófik olyan barna hajú, okoska lányok. Nekem ez ugrik be, de én csak egy Zsófit ismertem, azóta sem hallottam, hogy bárkit így hívtak volna. Még, hogy GYAKORI?!! Mert a Mária az gyakori, de hogy a Zsófi...
2009. dec. 31. 15:48
 8/10 A kérdező kommentje:
hát én sem vagyok nyálas szerintem. Azt viszont megcáfolnám hogy nem gyakori, mert mi 3-an vagyunk zsófik a 30 fős osztályban.
2009. dec. 31. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerin tem igenis szép név.Amiket leirtál magadról azok alapján illik rád.
2009. dec. 31. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:
én már csak azt nem értem, hogy kik azok a nagyokosok, akik megmondják egy névről, hogy az dagi vagy csontsovány. Röhej. Nincs semmi baj a neveddel. A név és az alkat független egymástól. A keresztneved ált. életed végéig elkísér, míg közben hízhatsz, fogyhatsz, változhatsz. Fogadd el olyannak a neved, amilyen, elvégre senki sem maga választja meg...
2010. jan. 1. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!