Miért félünk az élettől?
Sok mindenre le se lehetne írni
- nem merünk megbocsátani, megmondani valakinek, hogy szeretjük és hálásak vagyunk, ő van nekünk
-belevágni nagy kaléandba, új munkahely, utazás (vagy csak hosszú évek és hezitálások után)
-Tudni, hogy mit kellene tenni, mégse merjük (talán ellentmondana a bexari habitusunknak amit már megszoktunk)
-Olyan dolgot csinálni, ami igazán érdekel, és nem azt amit elvárnak tőlünk
Nem mondtál hülyeséget a tömegprogramozással, mert nagy hatással van ránk a média, és mossák az agyat rendesen minden hülyeséggel.
Amúgy nem kell foglalkozni semmivel. Én mondjuk tegnap eldöntöttem, hogy belevágok komolyan a testépítésbe, és az összes pénzemet rá is szántam ma, és nem nagyon maradt semmim, de nem érdekel, mert tudom, hogy új dologba fektettem, ami jó. :)
Tényleg nem kötekedni akarok. Elköltötted az összes pénzed? Akkor megint egy rendszer fogja vagy, aki feszes seggekkel, dudorodó csuklyákkal és csodaporokkal a plakátokon csalogatják ki belőled az összes pénzed.
Van itt a világon ember akinek saját ötlete van? És nem a tömeg hipnózisra cselekszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!