Legszívesebben meghalnék olyan sz@r az életem. Mit csináljak?
Nekem kissé kamunak tűnik a kérdés.
Sírsz a magánytól ennek ellenére az ismerkedéstől elzarkózol..
En 28 eves pasi vagyok, tartos kapcsolatom meg nem volt.
Reszben gyerekkor suli, csaladi veszekedesek, elso randik amik teljesen leromboltak az onbizalmam.
Ma meg mar ugy vagyok vele, hogy a rendes es szeretheto lanyok vagy parkapcsolatban elnek vagy szimplan kulsoleg nem jovok be nekik.
Viszont amikor magam alatt vagyok, akkor eszembe jut hogy rengeteg embernek nehezebb sors jutott mint nekem, ha ok kibirtak, akkor en is.
Miért van az, hogy más "nyomora" motivál? Miért érzem azt, hogy erőt kapok ha más panaszkodik az életén. Talán mert rádöbbenek, hogy nagyobb vagyok mint a problémám! Ti is nagyobbak vagytok.
Ez a lehető legpusztítóbb önmeghatározás kedves kérdező.
"meghalnéj olyan szar az életem" Hát.. ha ez a mottód akkor az is marad. DE
Gondolj csak bele mennyi mindennek lehetsz hálás! Gondolj bele 10 dologba, aztán még 10-be és csak jönni fognak.
Az emberi elme nagyon eszelős ha eldöntöd pancser vagy akkor csak azokat a mintákat fogod gyakorolni és észlelni
zsíros a hajam, nagy a fejem, farönk bokám van, nem szeret a kutyám stb..
De ha hálát adsz egyszerűen, Itt vagyok 20 éves, nem törpe, nem is kövér, megvan az összes végtagom, tudok írni és a számítógépet használni, (vagyis már versenybe szállhatsz J. K: Rowling-al aki Nagybritánnia 3.dik leggazdagabb embere a Harry Potternek köszönhetően, és az volt élete első regénye.
Be kell hangolni magad. Ennyi. Ha nem megy cselekedettel gondolattal, igyál meg egy aszút a barátokkal a nyári éjszakában, vagy vidd el a kutyát, macskát, varánuszt sétálni és pillanatra döbbenj meg, hogy mennyire hálás egy ilyen apróságért, hogy ki mehet kicsit csatangolni...
20 év? Ugyan már. Nagyon zsenge kor az még. És ahogy elnézem kizárólag a párkapcsolati sikertelenséggel azonosítod az életet?
Milyen volt az étterem?
-Jaj ne is mond brutálisan rossz. Pepita színű volt a csempe azt gyűlölöm!
-Na jó de milyen volt az étel? Állítólag fantasztikusan főznek?
-Fogalmam sincs milyen volt nagyon felbosszantott a pepita kő
Sajnálom, hogy neked az jelenti a boldogságot, abban méred, hogy hány férfi szerett/nem szerett téged... Ez nem jó hozzáállás!
Gondolkozz el, miért irtam.
Engem se szeretett nő édesanyámon kívül, de azért még nem szúrom szíven magam.
Majd fog szeretni, ah nem akkor meg nem. Szerencsére meg lettem áldva annyi leleményességgel, hogy feltaláljam és elfoglaljam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!