Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Legszívesebben meghalnék...

Legszívesebben meghalnék olyan sz@r az életem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ezzel nem azt írtam hogy öngyilkos lennék, ha nem azt hogy szívesen meghalnék. Az egész élet egy szenvedés. De akkor mi értelme van? Mert én még soha életembe nem voltam boldog. Férfi még nem szeretett engem. Voltak rövid ideig tartó kapcsolataim de egyik sem sikerült úgy ahogy akartam. Én kedves, megértő és hűséges voltam de ők ezt nem értékelték. Nem vagyok egy f@pina mielőtt mondanátok. Viszont sexelni nem szexeltem senkivel. De csak azért mert hamar otthagytak de úgy hogy a szex szóba sem került. Úgy tűnik örökre egyedül maradok. Már elmúltam 20 éves.
2014. máj. 26. 14:26
1 2 3
 11/29 anonim válasza:

Szia. Ne felejts el soha egy közmondást: A zsák mindig megtalálja a foltját! :-) Legyen szép napod! :-)

22/f

2014. máj. 26. 14:36
 12/29 anonim válasza:
Akkor én nem tartozom a "mindenki" csoportjába :)
2014. máj. 26. 14:37
 13/29 anonim válasza:

Olyan ijesztő, amikor olyan életet olvasol itt, ami kísértetiesen hasonlít a tiédre :D

Nem a szexről szól az élet, bár kétségtelenül fontos része.

Soha életemben nem volt még kapcsolatom, de nem szoktam erre rágörcsölni. Igyekszem "kiélni" magam, barátokkal lógni korlátlan ideig, meg engem még egy ideig a tanulás is leköt :)

Ne szenvedésként fogd fel az életet, hanem egy nagy kalandnak, kihívások sorozatának. Állíts magadnak célt, amiért érdemes küzdeni, mosolyogj a világra, vedd észre az élet szépségeit. Amikor magam alatt vagyok, akkor a barátaim felvidítanak vagy ha nincsenek ott, akkor kimegyek a természetbe és nézem a romlatlan életet :)

Keress magadnak egy hobbit, ami sikerélményt ad, ismerkedj új emberekkel!

Ez így annyira sablonos, de tényleg ez van :D

20/L

2014. máj. 26. 14:40
 14/29 anonim ***** válasza:
Ez csak ugy lehetseges ha vagy csunya vagy, vagy kover.
2014. máj. 26. 14:40
 15/29 A kérdező kommentje:
Miért jön mindenki a külsővel? Egy teljesen átlagos nő vagyok és egyáltalán nem vagyok kövér.
2014. máj. 26. 14:45
 16/29 anonim válasza:
Miért nem akarsz priviben ismerkedni itt valakivel? Igaz kicsi ugyan az esély, de lehet,hogy itt találnál valakit, akivel boldog lehetnél. A helyedben nem zárnám ki ezt a lehetőséget.
2014. máj. 26. 14:51
 17/29 Ali_G válasza:
Nem lehet, hogy pont az a baj, hogy kedves és megértő voltál? Lehet unalmasnak találtak. Jó beszélgető partner vagy, szoktál érdekes dolgokat csinálni? Vagy inkább a magába forduló, csendes és visszafogott típus vagy? Persze az is lehet, hogy rossz az emberismereted, és valójában azokkal volt a gond, akikkel próbálkoztál, nem őket kellett volna választani.
2014. máj. 26. 14:53
 18/29 A kérdező kommentje:
Mert nem akarok itt ismerkedni. Viszont a sírás kerülget ha belegondolok hogy egyedül maradok.
2014. máj. 26. 14:56
 19/29 anonim válasza:

#13as: Köszi!

Ilyet még lánytól nem olvastam. Hihetetlen, de pont leírtad amire gondoltam :)

2014. máj. 26. 14:58
 20/29 A kérdező kommentje:
Csendes vagyok de csak nagy társaságban. Ellehet velem beszélgetni.
2014. máj. 26. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!