Kiakadhatok? Megengedhetem magamnak ezt a luxust?
Figyelt kérdés
Apám elhagyott mert nem akarok szakács lenni.
A szívbeteg öcsémnek nem sikerűlt a 4. műtétje sem.
Van egy depressziós anyám.
Egy öcsém aki szarba sem vesz.
Lehet el vesztjük a házat.
A szerelmi életem szar, ahogy van.
Az orvosom nem tudja mitől ájuldozok el már 5 éve.
Tehát megkérdem. Megengedhetem azt a luxust maganak, hogy egy kicsit üvőltök?
2009. dec. 30. 01:58
1/7 A kérdező kommentje:
Nincs senki akit felhívhatok ha bajom van.
Jah és a lényeg: F16
2009. dec. 30. 01:59
2/7 A kérdező kommentje:
Az leírtakra nem kell visszakérdezni, nem, nem lett elírva
2009. dec. 30. 02:02
3/7 anonim válasza:
Ezt miért itt kell? Sajnállak meg minden, vagyis nem. Nem ez a legjobb szó rá, de légyszi ne sajnáltasd magad vadidegen embereknek. Amúgy persze kiakadhatsz, ha ahhoz van kedve az embernek akkor azt csinálja. Nehogy már más ember mondja meg..
4/7 anonim válasza:
Ezt a luxust megengedheted.
De van egy másik dolog, ami sokkal nagyon luxus.: ORDÍTS!
6/7 anonim válasza:
Hát nézd mindenkinek vannak problémái,nekem most éppen súlyosabbak is.......én nem sorolom fel őket,mert próbálok inkább arra figyelni,ami jó....de felőlem akadj ki nyugodtan.Engem nem zavar.
7/7 anonim válasza:
Miért veszítitek el a házat?
- Gondolom azért, mert nem tudjátok fizetni a törlesztőrészletet.
Ha valaki nem tudja fizetni a ház törlesztőrészletét, akkor internetre miből fussa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!