Egy kis "baleset" történt az egyik lábkörmömmel, és benőtt a köröm. Tudnátok néhány jó tippet rá?
nagyon fog fájni.iszonyatosan.majd megőrülsz.bírod a fájdalmat valamennyire?van ami segíthet egy kicsit de a gyulladás miatt csodát ne várj ezektől..
Szia!
Én sokáig szevedtem vele... de mostmár meg tudom oldani :D
Menj a gyógyszertárba, vegyél Tetrán kenőcsöt (ez leviszi a gyulladást, kb 1000 ft), Szaliciles szeszt (ez kiszárítja ha van már vadhús, ha nincs akkor elég a tetrán, kb 400 ft), steril vattát (ha nincs otthon, ez a szaliciles szesz felvitelére kell).
Nekem a durvábbik volt, vadhússal...
Naponta kell csinálni... én először a szesszel kezdtem reggel majd kis idő múlva bekentem tetránnal.. dél körül csak szesszel, majd este megint szesz + tetrán. Persze a gennyet nyomd ki amennyire csak tudod...
Addig csináld amig javolást nem látsz, ha azt a durva fájdalmat nem érzed már amikor pl hozzáér valamihez az ujjad és csak a seb van ott akkor szesszel kezeld tovább (persze csak ha volt seb).
Na ennyi röviden :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!