Megölelnél engem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Még nem volt barátom,de már voltam szerelmes.Az apukám meghalt a tesóm nem engedi, hogy megöleljem néha hiányzanak a srácok.Megölelsz? (Virág,15/F)2009. dec. 29. 08:23
1/25 anonim válasza:
Most akkor fiú vagy ,vagy lány?Egyébként igen.De én csak olyan anyai ölelésel tudok szolgálni ha megfelel.
40/N
Érezd magad megölelve :D
3/25 anonim válasza:
Részvétem! Tesód miért nem engedi hogy megöleld? Mindenesetre én adok egy testvéries ölelést! (mivel 20éves lány vagyok)
4/25 A kérdező kommentje:
Köszi!
Lány vok,mert tini
2009. dec. 29. 10:15
5/25 anonim válasza:
Nézd meg ezt a filmet, jobb kedved lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=wnoNQa_qUm4&feature=PlayList&..
6/25 anonim válasza:
Én egy barátit adok. :-)
16/L
(és Te ezt írtad: Virág,15/F)
7/25 anonim válasza:
De most miért nem lehet őszintén leírni a nemedet legalább?Most ciki h fiú létedre ilyet kérdezel vagy mi van?Sztem nem,a fiúknak is ugyanolyan szüksége van rá! De ha már mások segítségét,szívességét kéred, legalább lennél őszinte,ez lenne a minimum,tudod?
8/25 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tudtam hogy F-fiút
L-lányt jelent.Lány vagyok :)köszi
2009. dec. 29. 21:32
9/25 anonim válasza:
ak mit hittél mit jelent??
am egy baráti öleléssel én is tok szolgálni.
10/25 anonim válasza:
én békén hagylak, nekem mind1 hogy fiu vagy vagy lány.
ezért kapsz tőlem : testvéri és baráti ölelést!!!
anyait még nem tudok adni, de ha olyanra van szükséged én adom!
Részvétem, mindenért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!