Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha mindenkinek...

Mit csináljak, ha mindenkinek csalódást okozok, magamnak is, és semmi nem "hajt"?

Figyelt kérdés

Nagyon magam alatt vagyok és nem érzem, hogy változni fog ez. Teljesen egyedül vagyok lelkileg... Kezd vissza jönni az, hogy már az utcára is félek kimenni. Elsősorban valószínűleg azért, mert magamat egy rakás szégyennek érzem. Már annyira sz@rnak érzem magam, hogy szinte érzem, ahogy körbevesz valami szenny. Barátaim nincsenek, de talán nem is voltak sose igaziak. Családdal se tudok kijönni (ez nem is igazi család). Mindenki a saját problémájába van belemerülve, amit én még tetézek is.

25/F

2014. máj. 18. 17:46
 1/5 anonim válasza:
Közhelyet mondok, de próbáld meg pozitívan nézni a világot. Mindenkinek megvan a maga problémája, engem pl. most tettek utcára. De az élet megy tovább. Nem vagy egyedül, próbálj közelíteni mások felé. Ha pedig az erőfeszítéseid ellenére sem javul a világhoz való viszonyod, fordulj szakemberhez. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy egy pszichiáter teletömi a fejed gyógyszerekkel, inkább arra, hogy egy terapeuta segít feltárni a problémák gyökerét és így hozzásegít a kilábaláshoz.
2014. máj. 18. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Pozitívnak nézni a negatívat nem lehet. Bár divatos próbálkozás erőltetni manapság.

Sokkal jobb szembenézni a világ és a saját sz@rságaiddal, és aztán mégis tovább menni. Ezt nevezem bátorságnak. Hogy mi az ami miatt mégis érdemes tovább menni?

Ha megtanulsz szeretetet adni és elfogadni, lesznek barátaid.

Ha lesz olyan életcélod, amely önmagadon túlmutat, akkor lesz kedved élni.

Ha foglalkozol olyasmivel, ami kreatív, teremtő, akkor nem fogsz unatkozni akkor se, ha pénzt nem is kapsz érte.

Vannak jó könyvek, amelyeket el kéne olvasnod és megváltoznod. (Pl. Fromm, Frankl, Yalom) Ennyi.

2014. máj. 20. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát az szar

Én csak bemegyek dolgozni, a munkatársak csak felszínes barátok igazából nem szeretek velük lenni, hazamegyek tv-zek a gépezek

Nem tudok mit kezdeni az életemmel

2014. jún. 5. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Mit dolgozol?
2014. jún. 5. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyártósori meló

Közepesen nehéz fizikai munka

Az nem szar csak a zseton a kevés

Meg az hogy egy normális ember nincs a közelembe

2014. jún. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!