Mi baja mindenkinek az emo-kal? Meg a vágdosassal?
Kedves Kérdező!
Olyan nincs, hogy "de viszont". Felesleges két azonos funkciójú kötőszót egymás után tenni. Ez logikátlan.
Én eddig csak olyan embereket ismertem ezzel a "szokással", akik az átlagosnál jóval intelligensebbek voltak. Valószínűleg mind szeretné magára felhívni a figyelmet ezzel, de ebben nem vagyok biztos, viszont te nyilvánvalóan ezt szeretnéd.
Hogy kezdi el ezt egyáltalán valaki? "Olyan rossz kedvem van, talán jobb lesz, ha még meg is késelem magam. Oh, igen ez határozottan egy jó módszer."
Ezt egyszer tényleg szeretném megérteni.
Címkék: érvágás
Érvágás. Ér. Vágás.
Ér.
Ér?
Ok. Lépjünk tovább.
"A lelki fájdalmak miatt ....ink a kezem meg a combom fájjom mint az+ egy idő utan függöseg"
Ok. Itt egy példa, hogy könnyebben megértsd. Az A cellában van 3 vérszomjas tigris, melyek nem kaptak enni már 3 napja, és a kedvenc eledelük 13 éves önmarcangoló kislányok. A B cellában csak egy tv van, amin egész nap Barátok közt részek mennek az első évadtól, és csak akkor jöhetsz ki, ha megnézted az első 8362 részt.
Melyiket választod? Nyilván a tigriseket. Nos, én máshogy döntenék, de nem azért mert a Barátok közt a kedvenc sorozatom. Én nem megyek be egyik cellába se.
Aki cigizik, az azt mondja, hogy "de legalább nem iszok".
Aki iszik, az azt mondja, hogy "de legalább nem füvezek".
Aki füvezik, az azt mondja, hogy "de legalább nem heroinozok".
Aki heroinozik, az szerintem már nem keres kifogásokat, de mondhatná pl. hogy nem rabol el és erőszakol meg kecskéket.
Aki kecskéket... Ok, azt hiszem, hogy itt már megvan a lényeg.
Mindig kereshetsz kifogásokat, de nem érsz el vele semmit, mert így csak magadnak ártasz. Literally.
Szedd össze magad és mondd el a szüleidnek, hogy problémáid vannak, mielőtt súlyosbodik a helyzet. Egy pszichológus sokat tud segíteni. Vagy nyugodtan vagdosd tovább az "ereidet", de akkor a csúnya gonosz embereknek továbbra is bajuk lesz veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!