Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi baja mindenkinek az emo-kal...

Mi baja mindenkinek az emo-kal? Meg a vágdosassal?

Figyelt kérdés
Èn nem vagyok emo de viszont vagdosom magam .... Ès nem èrtem mi a bajuk màs embereknek ezzel!!

#emo #Èrvàgàs
2014. ápr. 25. 23:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
A saját testedben kárt teszel, szerintem ez már eleve nem jó.Azt hiszik, hogy valami nagy baj van. Meg ennek lelki okai lehetnek. Inkább beszéld meg ezt valakivel, vagy ha stresszes vagy, menj és fuss egy jót. Én inkább azt kérdezném, hogy a vagdosás mire jó?
2014. ápr. 25. 23:35
 2/14 A kérdező kommentje:
A lelki fájdalmak miatt ....ink a kezem meg a combom fájjom mint az+ egy idő utan függöseg
2014. ápr. 25. 23:51
 3/14 Gyémántlány ***** válasza:
Az a baj a vagdosással, hogy semmit nem old meg, mégis elhiszed róla, így egy idő után minden probléma miatt vagdosni fogod magad, ahelyett, hogy megoldást keresnél a gondjaidra. Fájdalmat okozni magadnak ráadásul nagyon nem logikus, akkor már inkább okozz fájdalmat annak, aki veled tette azt. Abba legalább látok valamit... De az önkínzás! Na, az teljesen értelmetlen!
2014. ápr. 26. 00:10
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező!

Olyan nincs, hogy "de viszont". Felesleges két azonos funkciójú kötőszót egymás után tenni. Ez logikátlan.

Én eddig csak olyan embereket ismertem ezzel a "szokással", akik az átlagosnál jóval intelligensebbek voltak. Valószínűleg mind szeretné magára felhívni a figyelmet ezzel, de ebben nem vagyok biztos, viszont te nyilvánvalóan ezt szeretnéd.

Hogy kezdi el ezt egyáltalán valaki? "Olyan rossz kedvem van, talán jobb lesz, ha még meg is késelem magam. Oh, igen ez határozottan egy jó módszer."

Ezt egyszer tényleg szeretném megérteni.

Címkék: érvágás

Érvágás. Ér. Vágás.

Ér.

Ér?

Ok. Lépjünk tovább.

"A lelki fájdalmak miatt ....ink a kezem meg a combom fájjom mint az+ egy idő utan függöseg"

Ok. Itt egy példa, hogy könnyebben megértsd. Az A cellában van 3 vérszomjas tigris, melyek nem kaptak enni már 3 napja, és a kedvenc eledelük 13 éves önmarcangoló kislányok. A B cellában csak egy tv van, amin egész nap Barátok közt részek mennek az első évadtól, és csak akkor jöhetsz ki, ha megnézted az első 8362 részt.

Melyiket választod? Nyilván a tigriseket. Nos, én máshogy döntenék, de nem azért mert a Barátok közt a kedvenc sorozatom. Én nem megyek be egyik cellába se.

Aki cigizik, az azt mondja, hogy "de legalább nem iszok".

Aki iszik, az azt mondja, hogy "de legalább nem füvezek".

Aki füvezik, az azt mondja, hogy "de legalább nem heroinozok".

Aki heroinozik, az szerintem már nem keres kifogásokat, de mondhatná pl. hogy nem rabol el és erőszakol meg kecskéket.

Aki kecskéket... Ok, azt hiszem, hogy itt már megvan a lényeg.

Mindig kereshetsz kifogásokat, de nem érsz el vele semmit, mert így csak magadnak ártasz. Literally.

Szedd össze magad és mondd el a szüleidnek, hogy problémáid vannak, mielőtt súlyosbodik a helyzet. Egy pszichológus sokat tud segíteni. Vagy nyugodtan vagdosd tovább az "ereidet", de akkor a csúnya gonosz embereknek továbbra is bajuk lesz veled.

2014. ápr. 26. 05:35
 5/14 emoka julcsi válasza:
Kedves válaszolok. Bár nem én vagyok a kérdező és nekem nincsenek próblémáim. De emo vagyok. Még a legtöbb emo gyk-s kérdésnél is lepozereznek. Persze az ire emok akik szerintem nem teljesen beláthatóak. De rentgeteg jó fej ire emó van.na szóval a tárgyra térve. Én nem itélek el senkit. Olyan családból jövök a hol segítünk annak akinek kell és hadja magát. Ovi lbm-nek is valamelyest tudtam segíteni. Mostmár vagy 1-2 hónapja vágásmentes.:) szerintem neked is megpróbálhatnék segíteni. Príviben szívesen meghallgatlak.
2014. ápr. 26. 09:15
 6/14 emoka julcsi válasza:
Ja hupsz. A nagy irásban kifelejtettem h: szóval kedves válaszolok. Nem kéne igy lekezelni alanyunkat. Ha lehetne.
2014. ápr. 26. 09:17
 7/14 anonim válasza:
En vagdostam magam mikor nagyon rossz volt minden... aztan rajottem h nem azt kell nezni mi a rossz (ami sok van) hanem h mi a jo barmennyire is rossz abban a pillanatban. Nekem megmaradtak a mai napig a hegek a combomon, kezemen, es bokamon, nyakamon... szerintem ha ez nem hat meg akkor majd gondold at azt h ha nevelointezetbe adnak e miatt.. tudom h nehez abbahagyni de probald meg... es ennek a kerdesnek szerintem iy kiirva
2014. ápr. 26. 10:31
 8/14 anonim válasza:
folytatom: nem sok ertelme volt max ha feltunesi viszketegseged van mert ezen kivul mindenkinek megvan a velemenye es nehogy azt hidd h mindenkinek csak rossz, vagy jo velemenye van egy temaban.
2014. ápr. 26. 10:34
 9/14 anonim válasza:
Nekem az emókkal sammi bajom de azért azért van. Mégis mi értelme ha magaddal kárt teszel?Mi értelme?
2014. ápr. 26. 20:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Kedves valaszolo 3. !! Hàt te egy taj Paraszt vagy!! Ès 4. Koszonom szepen
2014. ápr. 26. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!