Mi baja mindenkinek az emo-kal? Meg a vágdosassal?
Figyelt kérdés
Èn nem vagyok emo de viszont vagdosom magam .... Ès nem èrtem mi a bajuk màs embereknek ezzel!!#emo #Èrvàgàs
2014. ápr. 25. 23:08
11/14 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Én sem tudom mi baja mindenkinek az emósokkal meg a vagdosással.
12/14 A kérdező kommentje:
Bocsi nem "emosok" hanem emok
2014. ápr. 28. 18:30
13/14 Blackmetalmate666 válasza:
"Kedves valaszolo 3. !! Hàt te egy taj Paraszt vagy!!" Nem gondolod, hogy az ereid eszetlen vagdalása helyett, inkább nyelvtan órákra kellene járnod?Amúgy én (egyéni vélemény) azért utálom őket, mert egy részük teljesen sötét alak (ez a többség), a másik részük, pedig csak fel akarja magára híni a figyelmet, ilyen nyomorékságokkal.Minden a seggük alá van rakva, mert anyu apu megvesz nekik mindent, és nekik akkora nagy "Világfájdalmuk" van.Nekem is van rossz napom, de eszembe se jut vágni az erem.Inkább berúgunk haverokkal és jól van.Még egy dolog, az emo fiúk többsége úgy öltözik, mint egy homokos idióta.Vasalják a hajukat, meg be festik feketére.Szerintem ezek az okok, amiket felhoztam, simán feljogosítják az embert arra, hogy méltán gyűlöljék az ilyesféle magamutogató férgeket.Itt a hozzászólók körében lévő emo egyedek, pedig elgondolkozhatnának a fentebb leírtakon, mielőtt jönnének a szokásos emo marhaságaikkal.Meg a "vágdosás" ahogy te írtad helyes leírva vagdalás vagy vagdosás.
14/14 anonim válasza:
A vagdosás.....
Kárt teszel magadban és ez nem normális.....
menj orvoshoz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!