Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nemtudom mit tegyek, hogy...

Nemtudom mit tegyek, hogy elfelejtsem a multat!? 20éves lány

Figyelt kérdés
Régen szinte minden nap ittam 1-2sört,mostmár csak hétvégén.Nem bírom ki,hogy ne igyak ha meg látom a piát,és ha iszom addig iszom ameddig van(több fiú haveromat le iszom).Általában ilyenkor másnap nem emlékszem semmire,és iszonyatosan ég a pofám.Részegen abszolute nem tudok viselekdni,és ezt mindenki tudja is rólam.Lány létemre nagyon gáznak érzem főleg most,hogy már 20éves leszek.Régebben nem érdekelt.Mindenhol le égetem magam olyan szinten,hogy már az utcára sem merek nagyon kimenni.Úgy érzem szánalmas vagyok,és nem vagyok ura a cselekedeteimnek ilyenkor.Nincs önbizalmam sem már ezek miatt és mindig attól parázok találkozok vkivel aki látott részegen.Ha soha többet nem innák,az talán megoldás lenne.Legszívesebben elásnám magam!Folyton rémképek villanak be ahogy viselkedtem részegen és nem birok szabadulni!
2014. máj. 18. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne igyál soha többet.Még egy kortyot sem.Ha egyedül nem megy,próbálj segítséggel leszokni.

Meg ha lehet,ne menj sör-közelbe,még a boltban se nagyon.Most ez lehet hülyén hangzik,de azért mert meglátod,ne kezdődjön előlről az egész.Akkor inkább kerüld ki vagy rá se nézz.

2014. máj. 18. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:
15:11 Köszönöm a válaszod.
2014. máj. 18. 15:16
 3/5 anonim válasza:

Tényleg az a megoldás ha nem iszol soha többé,mert így csak még lejjebb csúszol és még csak 20 éves vagy előtted az élet!

Ne is menj az ital közelébe,és ha ehhez az kell maradj otthon hétvégén is ne menj szórakozni!

2014. máj. 18. 17:18
 4/5 Srapnel ***** válasza:
El kell kezdeni egy önálló, felelősségteljes életet élni. Dolgozni, tanulni. El kell mozdulni egy másik közegbe/helyre, ahol tiszta lappal indulsz. Ha megváltozol (leginkább úgy, hogy te magad úgy fogod érezni), akkor a múltat is le tudod zárni. Meg kell dolgozni érte.
2014. máj. 19. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Vannak alkoholistáknak önsegítő csoportjai. Menj el oda, kérj ott segítséget.
2014. máj. 20. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!