Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy csak...

Miért van az, hogy csak azokat szeretik akik bunkó parasztok?

Figyelt kérdés
Miért nem az olyanokat szeretik akik kedvesek és megértőek ?
2009. dec. 28. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
A rosszakat szeretik, de a jókat mutatják be a szülőknek. Igazából azért, mert bevállalósak, könnyebben kimutatják, hogy mit is akarnak, ami a kedves, megértőnél nem feltétlenül igaz.
2009. dec. 28. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:

tudom, hogy hülyeség, de egy bunkónál tudjuk, hogy legalább nem hazudik :D aki túl kedves, arra mindig azt hiszem, hogy rám akar ragadni, mert senki sem fogadja be.

hát, szerintem ez lehet a megoldás.

2009. dec. 28. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert ők is bunkók,és nyilván az olyanokat szeretik,akik szinkronba vannak velük...
2009. dec. 28. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert a rosszfiúkba könnyű beleszeretni, míg egy átlagos srácba alig-alig!

Egyébként ha vki túl kedves,én is azt nézem,nincs-e vmi hátsó szándéka.

Kivéve ha ráérez az érzéseimre,gondolataimra,és ezért figyelmesebb,m megérintettem a szívét.

2009. dec. 28. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a bunkó parasztokat. Nincs semmi amit szeretni lehetne bennük, akkor meg miért szeretném?

Persze a túl kedves, nyálas, állandóan mindet megértő és elfogadó emberektől is a falra mászom.

Szerencsére a két véglet közt is akadnak emberek... én őket választom.

2009. dec. 28. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
mert az a pasi kell nekik akinek van kocsija pénze...
2010. jan. 9. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki egy bunkó paraszttal jóban van az nem más mint félelem.Tart attól ha nem barátok akkor ő lesz a következő célpont.
2010. jan. 9. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:
A bunkó parasztokat én sem szeretem. De ettől még örülök, ha nagydumás a pasim, de csak ha tudom, hogy bármikor számíthatok rá, odafigyel rám. Tehát a 'bunkó paraszt' és a 'seggnyaló kedves' között van némi átmenet. :P
2010. jan. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!