Mit gondoltok erről?
Tehát akkor most mi az ami zavar?
Engem sokszor zavar,hogy jobban érdekel az,hogy mi folyik a világban,mint az,hogy mit gondolnak rólam a körülöttem lévők.
Ha ez a probléma akkor értem,egyébként meg nem igazán.Természetes dolog,hogy jobban érdekel,hogy majd legyen feleséged,gyerekeid,kertes házad.De ne feledd,hogy van mikor egyszerre is mehet a 2,tehát ,hogy úgy futsz be karriert,hogy közben érdekel a családod is, és a karriered az érdeklődéseddel is egybe olvad.Tehát teszem azt Ukrajna szakértő vagy,így a közvélemény alkotásában te is részt veszel és közben pénz is jön a médiában való szereplésért.
Egyébként egy forradalom levezetése akár még egy ember gondolatvilágából is eredhet,de az nem fog fizikailag valósággá válni,ha ez a gondolat nem terjed tovább az emberekben s nem érzik magukénak,sőt magától értetődőnek,normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!