Miért "kell" egy fiatalnak másképp viselkednie?
Én szeretek egyedül is lenni, számomra a hobbik is fontosak, és én úgy érzem, ha már mindenképp élnie kell a "most vagy fiatal" dolognak, akkor erre azt tudom válaszolni, most kell alapozni a hobbikat is, most van azokra is idő, nomeg ki tudja melyikből lehet később pénzt csinálni.
A "buli" számomra az, hogy kettesben-hármasban dumálok haverokkal, néha 5-10-15-en összeülünk alkoholos vagy esetleg nem alkoholos italra.
A szlogenek és az általános felfogás alapján kb. csak testileg vagyok fiatal, illetve kimaradok valamiből, amit majd meg fogok bánni.
Közben én mérsékelt alkoholfogyasztással (csak évi 3-4-szer többet, akkor se totál részegségig), kávéházba járással, hobbikkal, sporttal, sok tanulással érzem magam jól és érzem azt, hogy megalapozok egy életet.
Esetleg nincs igazam?
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik már túl vannak a "tinikoron" (idézőjelben, mert kb. 24-25 éves korig értem ezt), és ők is visszafogottak voltak. Megbántátok, ha igen, miért? Vagy épp önigazolást tudok meríteni belőletek? :P
Az érdekel még, hogy hol találok ilyen fiatalokat, akik nem animések és nem társasjátékozók?
Túra, sportkör, tánc, kézműveskör érdekel elsősorban.
Nem "kell". Mindenki viselkedjen úgy, ahogy akar. Az egyetlen szempont, hogy ne ártsunk senkinek. Én pont az ellenkezőképp viselkedtem világéletemben, mint te, mesterséges és természetes tudatállapotok között szörfözve, gyakran részegen, gyakran kábán, gyakran túl éberen, a mának élve - de mindig ügyelve arra, hogy ne ártsak senkinek. A feladataimat igyekszem rendesen elvégezni, a hobbijaimra ugyanúgy szakítok időt, mint bárki, az életcélom tökéletesen világos előttem, és a magam néha töketlen módján meg is teszem érte, amit lehet - ezen kívül, hogy mit csinálok, ahhoz senkinek semmi köze! Mindig is utáltam, ha beleugattak, hogy hogyan viselkedjek, úgyhogy tökéletesen megértelek.
Azt viszont nem értem meg, hogy miért zársz ki magad kreálta csoportokat a szociális köreidből. A legkülönbözőbb, a legkülönbözőbb mentalitású emberek is előfordulnak a barátaim között. Elfogadom őket, ők is elfogadnak. A legjobb barátaim persze hozzám hasonló beállítottságúak, de attól, hogy nem lehet mindenki a legjobb barátunk, még haverkodhatunk bárkivel. Az érdeklődési köreinél sokkal fontosabb és érdekesebb az ember maga.
Nem zárok ki senkit, engem viszont elég sokan kizárnak.
Az érdeklődési kör és a nézetek számomra legalább olyan fontos, mint az ember maga. De nem vagyok hajlandó erről vitázni, nem vagyok meggyőzhető, gondolom mások se, és hadd gondolja mindenki úgy, ahogy akarja.
Szóval...
Tudom, hogy vannak itt, akik hozzám hasonlóan visszafogottak vagy azok voltak. Ők hogyan érzik magukat? Mit éreztek, miből maradtatok ki? Vagy miből nem?
ÉS HOL LEHET HASONSZŐRŰEKKEL ISMERKEDNI??? HOL LEHET társaságban lenni, ami nem animecon, nem egyéb animetalálkozó és nem diszkó?
Hirtelen ezt találtam,de a google keresőbe beírod ,hogy TÚRACSOPORT akkor több ehhez hasonló oldalt is kihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!