Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan vessek véget a "lelki...

Hogyan vessek véget a "lelki görcsöléseimnek"? 21/F

Figyelt kérdés
Mindig azon, görcsölök, hogy nincs barátnőm k*rva réóta, és, hogy még mindig szűz vagyok, meg, hogy szüzen fogok, meghalni, és, úgy se kellek egy olyan lánynak sem, aki Nekem tetszik. Ez utóbbi sajnos igaz, hiába is próbálkozom.:(( Nem akarok már emiatt szenvedni.:S
2009. dec. 24. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Olyan cukik a félénk fiúk, jobban szeretem őket mint a macsókat. Bár még szűzzel nem voltam úgy együtt, ki tudja..egyszer mindennek eljön az ideje.

Egyébként nem annyira számít a külső, csak az h milyen a kisugárzásod, esetleg a humorod, szóval hogyan tudod "eladni" magad. én pl. szeretem az udvarias srácokat, a "kő kóla?" szöveg taszító..stb. Egy jól megválasztott parfüm a legcsúnyább palit is megszépíti a szememben.. hiába a feromonok hatása.. meg ápoltnak is tűnik ezáltal, szóval igenis használjatok illatot. Ha kell még pár tanács, szivesen adok. :)

2009. dec. 25. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:
szakáll meg bajusz és hasonlók szigorúan csak akkor ha jól is áll neked, pusztán divatból NE! Mert többet árt mint használ ha ronda pl. öregíteni is tud. Előző voltam, csak ez még lemaradt. 24/L
2009. dec. 25. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj tesék probálkozni, ne azzal akivel nem jött össze hanem egy buliban, valamilyen szakkörön, múzeumban.

Menj oda egy lányhoz és kezgy el vele dumálni.

2009. dec. 25. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!