Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan vessek véget a "lelki...

Hogyan vessek véget a "lelki görcsöléseimnek"? 21/F

Figyelt kérdés
Mindig azon, görcsölök, hogy nincs barátnőm k*rva réóta, és, hogy még mindig szűz vagyok, meg, hogy szüzen fogok, meghalni, és, úgy se kellek egy olyan lánynak sem, aki Nekem tetszik. Ez utóbbi sajnos igaz, hiába is próbálkozom.:(( Nem akarok már emiatt szenvedni.:S
2009. dec. 24. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Beszéld meg a legjobb haveroddal, nekem is ő segített és önbizalmat adott :)

15/F

2009. dec. 24. 20:34
 2/13 anonim válasza:
Nyugi, ember, nyugi. Menjen a harc, rákendról.
2009. dec. 24. 20:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem 31 vagy! Nyugalom! Járj el otthonról, találkozz barátokkal, legyen hobbyd, aztán majd megtörténik. Barátom is már majdnem belebetegedett 21 évesen, hogy ő még mindig szűz, erre jöttem én, és már nem szűz. Nyugalom! Fel a fejjel! Ne tedd tönkre a karácsonyodat ezzel!
2009. dec. 24. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
[link] Szerintem nézd ezt át nekem adott egy kis önbizalmat én is elég önbizalomhiányos vagyok lányok terén.21/F
2009. dec. 24. 21:22
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Jajj en nekem is ez a bajom:))

Sokszor csak ez az egy dolog van a fejembe jajj h nincs baratnom meg h szuz vok:)

Mindig azt verem a fejembe 1x ugyis csak lesz ha meg nem akkor fogok egy k*rvat es jo megb@szom:D

Annyi penzt csak megerek:))....

Na de fel a fejjel csak lesz vkid:)

18/F

2009. dec. 24. 21:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Hét ha pusztán csak a szüzesség a baj akkor keress fel egy hivatásos hölgyet.Ha érzelmek is kellenek és egy komoly kapcsolatra vágysz akkor illeszkedj be egy olyan közegben ahol sok a lány, pl. tánctanfolyam, vagy egy iskola ahová többségben csajok járnak és ott nagyon nehéz lesz nem becsajoznod:D
2009. dec. 24. 21:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Főiskolára járok, de Én nem vagyok egy túl vonzó férfi ez tovább nehezíti a dolgokat, és sok a mi sulinkban a szpob r*banc.:S
2009. dec. 24. 22:09
 8/13 A kérdező kommentje:
* sznob
2009. dec. 24. 22:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Velem is ez a helyzet, én is sokszor gondolok ilyenekre, csak én lány vagyok. Ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy addig is amíg egyedül vagyok az annak az időszaka, hogy javítsak magamon és utána már könnyeben fog menni talán egy picivel. Meg még a negatív gondolatokat leírom, helyettük meg azt is ami a pozitív ellentéte és igaz is. Pozitív gondolkodás, kitartás, türelem a legfontosabb, ezeket programozd magadnak.

Priviben beszélgetnénk erről ha van kedved. Minden jót!

18/L

2009. dec. 24. 22:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Növeszd meg a hajad és a szakálladat! Nekem bevált. igy sokkal "bölcsebbnek" birsz kinézni.!
2009. dec. 25. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!