Hogyan lehetnék agresszívabb?
Ne folyts el! Boríts rá azt az asztalt, ha megérdemli! :D
[De tényleg csak ha megérdemli! :P]
Na jó ha ennyire akarod akkor válaszolok... (első vagyok) De csak tudd, azzal segítettem volna ha most nem írok. De ha már így erőlteted...
Szóval... otthon kell gyakorolnod, mert valószínű azért fojtod el magadban mert félsz hogy mit szólnak mások. Otthon viszont senki nem néz, azt csinálsz amit akarsz. Ha nem találtam el, akkor saját magad keress választ a kérdésre hogy miért van az hogy elfojtod? Majd szüntesd meg az okát.
Szóval, otthon vagy. Végy egy párnát magad elé, vagy bármit amit ütni lehet, úgy, hogy az nem fáj neked.
Ha ez megvan, gondolj az adott szituációra, ami felhúz. Játszd le a fejedben, újra és újra, hogy mi volt az ami kiváltotta az dühöt aminek hatására akár az asztalt is fel tudtad volna borítani.
Majd ha elég ideges lettél, üss bele a párnába, püföld... Add ki azt a dühöt amit a fejedben gyűjtöttél! De közben ne arra gondolj hogy a párnát püfölöd, hanem arra amit a fejedben lejátszott szituációban tennél.
Ezt játszd el még jó párszor, különböző szituációkkal.
Ez fontos hogy előtte és közben beleéld magad a szituba, mert ha a fejedben, gondolatokkal képes vagy megtenni, a valóságban is meg fogod tudni tenni. Hiszen ha belegondolsz, mindent a gondolataink irányítanak. Mielőtt cselekszel valamit, először elképzeled milyen lesz az. Mielőtt megmozdítod kezed, arra gondolsz hogy mozduljon meg a kezed. Minden a fejben dől el.
Aztán ez a viselkedés később így már a valóságos szituációkban is meg fog mutatkozni: agresszívebb leszel.
De hogy ez mire jó neked, azt nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!