Lehet ez depresszió?
Figyelt kérdés
durva hangulatingadozásom van, egyik percben még tökjó minden, utána már alig akarok élni.sokszor úgy érzem hogy mindenki csak utál és senkinek sincs rám szüksége. mindig keresem magamban a hibákat. kb fél éve van ez. nem tudom mi bajom lehet..:s 13,5/L
és nem vagyok semmiféle emo és egyebek.. egy normális csaj vagyok..
2009. dec. 23. 12:52
2/9 anonim válasza:
velem is nektek is rák a horoszkópotok?
3/9 anonim válasza:
velem is van néha ilyen 14 vagyok (tegnaptól) Ez a serdülőkorral jár,elmúlik majd, ne aggódj, minden rendben lesz :)
5/9 A kérdező kommentje:
rák a horoszkópom :D
2009. dec. 23. 17:15
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ amugy (:
2009. dec. 23. 17:16
7/9 anonim válasza:
Tinikori cucc...velem is ez van...most perpill nem^^
8/9 anonim válasza:
Sztem ez rengeteg emberrel így van és nem csak a rák jegyűeknél...talán az lehet a probléma hogy elégedetlen vagy az életeddel.(Nincs igazi barátod , barátnőd , nincs célod , elégedetlen vagy a kinézeteddel vagy a természeteddel , stb ) Ezek közül valamelyik lehet hogy hiányzik és ettől érzed magad rosszul.
9/9 anonim válasza:
innen nem túl messziről (18) azt mondom amit a többiek: korral jár
én is, te is, nagyjából mindenki tapasztalta
egy egyszerű tanács, ne add fel, ne lásd folyton csak a rosszat magadban, mert az még rosszabb életképhez vezet és így egy spirálba kerülsz és az a depresszió..
Mákkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!