Mit csináljak? Sürgős!
Szóval a történet:
17/F vagyok, eléggé csendes, nem járok bulizni, meg semmi, szabadidőmben kondi, vagy gép. Ellenben az unokatesóm (16/L) pörgős, rengeteg barátja van, mindig városban, buliban van.
Már egy ideje kerülöm őt, egyszerűen nem szeretek vele beszélni (max MSN-en).
Kitalálta már 3 hónapja, hogy ő vele "el kell mennem vele lógni, és akkor majd bemutat haverjainak, bnőinek stb.), de ehez semmi kedvem. Nem vagyok egy nagy barátkozó, idegenekkel körülvéve pedig egyzerűen leblokkolok.
Zenében a rappet szeretem, ezen belül is a magyart. A városomban a 2 ünnep közt lesz az egyik rapcsapat koncertje, tudja, hogy szeretem őket, és napok óta avval nyaggadt, hogy mennyek el (ő is ott lesz)
26.-án megyünk hozzájuk ebédre, és biztos, hogy rá fog kérdezni. Mit csináljak? Szerintem, ha nemet mondok ő is be fog sértődni, és faterom is elkezd ott pattogni (hogy ő ilyen korban blablabla)
Szóval mit tegyek? Sürgős lenne, nem akarok elmenni, de nem is akarok rosszba lenni u.tesómmal, vagy faterommal.
Köszönöm, hogy elolvastad, és hogy válaszolsz!
Én erre ennyit szoktam mondani: a rákot nem érdekli, hogy te mit csináltál ilyen korodban.
Egyébként ha szereted az együttest menny el, legfeljebb majd elmész tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!