Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Sürgős!

Mit csináljak? Sürgős!

Figyelt kérdés

Szóval a történet:

17/F vagyok, eléggé csendes, nem járok bulizni, meg semmi, szabadidőmben kondi, vagy gép. Ellenben az unokatesóm (16/L) pörgős, rengeteg barátja van, mindig városban, buliban van.

Már egy ideje kerülöm őt, egyszerűen nem szeretek vele beszélni (max MSN-en).

Kitalálta már 3 hónapja, hogy ő vele "el kell mennem vele lógni, és akkor majd bemutat haverjainak, bnőinek stb.), de ehez semmi kedvem. Nem vagyok egy nagy barátkozó, idegenekkel körülvéve pedig egyzerűen leblokkolok.

Zenében a rappet szeretem, ezen belül is a magyart. A városomban a 2 ünnep közt lesz az egyik rapcsapat koncertje, tudja, hogy szeretem őket, és napok óta avval nyaggadt, hogy mennyek el (ő is ott lesz)

26.-án megyünk hozzájuk ebédre, és biztos, hogy rá fog kérdezni. Mit csináljak? Szerintem, ha nemet mondok ő is be fog sértődni, és faterom is elkezd ott pattogni (hogy ő ilyen korban blablabla)

Szóval mit tegyek? Sürgős lenne, nem akarok elmenni, de nem is akarok rosszba lenni u.tesómmal, vagy faterommal.

Köszönöm, hogy elolvastad, és hogy válaszolsz!

2009. dec. 22. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én erre ennyit szoktam mondani: a rákot nem érdekli, hogy te mit csináltál ilyen korodban.

Egyébként ha szereted az együttest menny el, legfeljebb majd elmész tőle.

2009. dec. 24. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!