Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Sürgős!

Mit csináljak? Sürgős!

Figyelt kérdés

Szóval a történet:

17/F vagyok, eléggé csendes, nem járok bulizni, meg semmi, szabadidőmben kondi, vagy gép. Ellenben az unokatesóm (16/L) pörgős, rengeteg barátja van, mindig városban, buliban van.

Már egy ideje kerülöm őt, egyszerűen nem szeretek vele beszélni (max MSN-en).

Kitalálta már 3 hónapja, hogy ő vele "el kell mennem vele lógni, és akkor majd bemutat haverjainak, bnőinek stb.), de ehez semmi kedvem. Nem vagyok egy nagy barátkozó, idegenekkel körülvéve pedig egyzerűen leblokkolok.

Zenében a rappet szeretem, ezen belül is a magyart. A városomban a 2 ünnep közt lesz az egyik rapcsapat koncertje, tudja, hogy szeretem őket, és napok óta avval nyaggadt, hogy mennyek el (ő is ott lesz)

26.-án megyünk hozzájuk ebédre, és biztos, hogy rá fog kérdezni. Mit csináljak? Szerintem, ha nemet mondok ő is be fog sértődni, és faterom is elkezd ott pattogni (hogy ő ilyen korban blablabla)

Szóval mit tegyek? Sürgős lenne, nem akarok elmenni, de nem is akarok rosszba lenni u.tesómmal, vagy faterommal.

Köszönöm, hogy elolvastad, és hogy válaszolsz!

2009. dec. 22. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi bajod lesz egy koncerttől? Én a seggemet csapnám a földhöz ha a kedvenc zenekarom játszana ráadásul. Egyszer kóstolj bele az életbe, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog. Én is 16 évesen kezdtem el, de nem bántam meg:D
2009. dec. 22. 21:12
 2/11 anonim válasza:

Szerintem menny el. Veszteni nem veszthetsz semmit, csak nyerhetsz. :D Azért gondold meg..

Amugy, simán közöld velük (határozottan), hogy ez nem a te világod, és nem szeretnél elmenni.

2009. dec. 22. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is azt tom javasolni Neked, h menjél el a koncertre, lazulj egy kicsit!!!! Azt nézd, h a kedvenc együttesed lép fel, láthatod őket élőben!!!!! :D Ennyit megengedhetsz magadnak!!!

19/L( a bulizós természeteddel egyetértek, én se naon szoktam bulizni,de néha jól jön a lazulás nekem is)

És a legfontosabb szabály: Érezd jól magadat!!!!!

2009. dec. 22. 21:17
 4/11 A kérdező kommentje:
A koncerttel nincs is baj, otársaimmal el is mennénk rá, de, hogy most unokatesómmal menjek, meg egy csomó idegen emberrel hirtelen barátkozzak össze, attól félek, hogy nagyon ciki lesz :(
2009. dec. 22. 21:25
 5/11 anonim válasza:

nyugodtan elmehetnél :)

igaz nem ismerem az unokatesódat, de szerintem csak neked akar jót. Mellesleg egy koncerten nem is feltétlenül kell sokat beszélned, mert nem fogjátok egymást hallani a hangzavarban. :)

én sem vagyok egy túl nagy társasági ember, de néha elmegyek pár ismerőssel teázni :D én is leblokkolok ha sokan vesznek körül, de őket már nem zavarja hogy kissé kuka vagyok. sőt, még örülnek is, hogy legalább mindegyikőjüket türelmesen végighallgatom :D egyébként is, elég nagy káosz lenne, ha egy társaságban minden ember "központi figura" akarna lenni, és állandóan egymás ellen beszélnének.

De ha nagyon nem akarsz menni, és a faterod pattogni kezd,mondd hogy ez a te időd, és téged rohadtul nem érdekel, hogy ő fiatalkorában mit csinált, egyébként is már kívülről fújja az egész család, mert már százezerszer elmondta, és senki sem kíváncsi rá.

L/17

+ én msn-en szinte senkivel sem tudok beszélgetni. egyszerűen zavar, ha nem látom a másikat:S (tudom, webkamera, de attól is irtózom :S)

2009. dec. 22. 21:55
 6/11 anonim válasza:

még mindig L/17

akkor i lenne, ha vinnéd pár osztálytársad is? hátha akkor nem izgulnál annyira

2009. dec. 22. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne legyél savanyú örülj, hogy hívnak sztem menj el, és amúgyis ha valami nem tetszik az uncsidba mond meg neki és simán megmondanám rokonnak, hogy mi bajom vele :D És ennyi nem hiszem, hogy olyan rossz fej aztán kiderül, hogy tök jóba lesztek, és anno nyáron énis elmentem barátnőmmel egy totál házibuliba és csomo ismeretlen elöször tök szar aztán életem egyik legjobb estéje lett :) 16/L
2009. dec. 22. 22:47
 8/11 anonim ***** válasza:
JAJJ NE. Én ezt annyira utálnám a helyedben, egyszerűen iszonyat! Unokatestvér, áh nekem is van ő is hív mindenhova én meg nem győzöm mondani, hogy nem. Annyira sz@r lenne ha elmennél, hogy bele sem tudsz gondolni, utálok rokonokkal lenni, borzalom.
2009. dec. 22. 22:50
 9/11 A kérdező kommentje:
22:50 Irónikusan mondtad?
2009. dec. 23. 18:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, őszintén.
2009. dec. 23. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!