Tisztaságmániás vagyok, mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és idegesít hogy minden héten nedves ruhával mindent le kell törölgetnem ami körülöttem van, különben nem érzem jól magam :S:S2009. dec. 22. 14:34
11/11 dóriyyi válasza:
Nyugi megtaláltad a lelki társadat. De jó volt ezt olvasni. Én is tiszta ilyen vagyok. Csak nekem még hozzá jön, hogy egyfolytába pakolok!!! Ez azóta alakult ki mióta építkeztünk és volt egy csomó por meg rendetlenség. Már akkor se bírtam, de anyu meg nem egy konyhatündér. Szal most mind a 2-en jól jártunk. Én azt csinálom amit akarok neki meg nem kell csinálnia. Szerintem mindenki más. Nem kell ezellen semmit tenni! Volt nekem is megy ilyen kérdésem az otthon házimunkába.
Boldog karácsonyt!(lesz mit tisztogatnixD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!