AlexBlake kérdése:
A Kitti szép név szerintetek? Mi jut róla az eszetekbe?
Figyelt kérdés
Mert, én marhára utálom, hogy így hívnak, mindenkinek hello kitty jut róla az eszébe meg macskák stb.2014. ápr. 18. 16:24
11/17 anonim válasza:
Nekem sem tettszik, de sok nevet lehet csúfolni, nagyon akarják az emberek. Ha van második keresztneved és az jobban tettszik, akkor használd az.
12/17 A kérdező kommentje:
Pontosan ez az h mindenkinek hello kitty simek kitti meg alkoholista ugrik be róla
2014. ápr. 19. 17:07
13/17 anonim válasza:
Mert a csúfolódóknak biztos szép, divatos nevük van.... Mindenkire ki lehet találni valamit, ha az ember megerőlteti magát. Ne foglalkozz vele, akinek ez a legjobb szórakozása az saját magáról mutat be szegénységi bizonyítványt.
14/17 anonim válasza:
Szerintem minden név szép, akármilyen nyálas is. A lényeg, hogy a neved nem feltétlenül határozza meg a személyiségedet. A nevedet a szüleid adták neked, mert úgy gondolták, hogy ez a tökéletes számodra, ez illik legjobban rád. Légy büszke rá. lehet, hogy másoknak más jut először eszébe, de ha megismernek téged, a név nem fog számítani.:)
15/17 anonim válasza:
04-19 17:11
hahaha félreértés ne essék a kérdező azt kérdezte,hogy mi jut a Kitti névről eszünkbe.Tehetek én arról,hogy az egyik ismerősöm Kitti volt és drogos,iszákos k**rva lett belőle.Ettől eltekintve lehet szép név és nem azt mondtam,hogy gyönyörű nevem van,mert utálom.(nem kitti vagyok ) viszont nekem ez a csaj ugrik be erről a névről :)
16/17 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Olyan egyszerű, semmilyen név, szerintem a név viselője is olyan kis semmi...
17/17 anonim válasza:
Legjobb barátnőmet így hívják. :) Mi is Hello Kitty-nek becézzük, de őt nem zavarja. Szépnek szép, de kicsit sok van belőlük :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!