Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek szigorú vagyok?

Lipóti Mariann kérdése:

Szerintetek szigorú vagyok?

Figyelt kérdés
Nem engedem el a fiamat TV-ni a barátnőjéhez, félek hogy nem TV-ni fognak. :'(
2014. ápr. 14. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolut korrekt voltál. Pláne ha gyanus a Tvzés...
2014. ápr. 14. 12:06
 2/11 anonim válasza:
Hány éves a fiú?
2014. ápr. 14. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Attol fugg hany eves a fiad.
2014. ápr. 14. 13:10
 4/11 A kérdező kommentje:
15
2014. ápr. 14. 13:45
 5/11 A kérdező kommentje:
A barátnője 17
2014. ápr. 14. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor igen, szigoru voltal!

Miert nem engededd el,ennyire nem bizol benne? Es ha nem tv-t neznek,akkor mi van. Mai vilagban ilyen korban mar kiserleteznek a fiuk,lanyok,raadasul a baratnöje sem kicsi,sot,inkabb tanulhat töle a fiad. Az jobb ha egy parkban,vagy suliban,nyilvanos helyen esnek egymasnak,mint hogy a lannynal szobaban,ahol gondolom rajuk neznek a lany szülei is,tehat nem hiszem hogy olyan nagy dolgok tötennenek. Ha meg igen akkor megtortenik,nincs abban semmi. Nyudogtan elengedheted.

2014. ápr. 14. 13:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen szigorú voltál. Nem kell őt ennyire félteni. Bízz abban, hogy jól nevelted a fiadat és nem csinál hülyeséget. Tini, szóval persze hogy szeretne már belecsapni a dolgokba, ezzel nincs is nagy baj ha ésszel csinálja. Az ha tiltod őt csak jobban bele fogja hajtani a hülyeségekbe.
2014. ápr. 14. 15:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Talán igazatok van...

De semmit se tudok a lányról, a szüleit sem ismerem!

2014. ápr. 14. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Majd idovel megismered a lanyt is. Eleinte szegyenlosek,ez normalis dolog. Esetleg mondd meg neki,hogy legközelebb a lany is johet tv-zni hozza,es akkor megismered,esetleg csinalsz valami ragcsanalnivalot,sütit is,biztos jol esne neki. De igerd meg neki,hogy nem zavarod öket.
2014. ápr. 14. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Ti ismeritek milyen az a fiu vagy az a lány? Ha meg nem, akkor sztem nem mondhatjátok hogy szigorú volt. Ti mit tettetek volna? Már akiknek közületek van családja... Kérdező korrekt voltál én is ezt tettem volna. Kis kérések aztán nagyok és nincs megállás, aztán mikor kontroll a szeretet kontrollja kellene akkor már késő...
2014. ápr. 14. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!