Egy nő mit néz általában egy férfiban? [Már mint milyen "tulajdonságokat"? ]
22 éves lány vagyok:
-ÉRETT gondolkodású férfiak előnyben
-a discostílus, bulibuli, ivászat kombináció nálam esélytelen
-kocsival és pénzzel senki nem tud meghódítani engem
- Ami fontos, hogy INTELLIGENS legyen, és értse a HUMORT. Ez szerintem nagyon fontos, mert ha humor van, akkor természetes lehet az ember. (én legalábbis)
- Legyen ÁPOLT. Figyelni szoktam a kezeket, és elég riasztó a hosszú köröm számomra. Valamint a koszos cipő.
-FÉRFIAS TEMÉSZETESSÉG:
KÜLSŐ: semmi szoli, szemöldökszedés, hajvasalás, körömfestés...Szerintem egy kócos haj sokkal vonzóbb, mint egy olyan séró amiről lerí, hogy órákat töltött a tükör előtt. Jó ha SPORTOS, de ne fehérjeturmixos testépítő legyen. Ez is csak a természetes keretek között. Jobb, ha kinn a természetben izzad, mint a konditeremben.:)
BELSŐ: határozottság, érezhessem, hogy meg tud oldani dolgokat, és ne engem használjon pajzsként a felénk szaladó kutyák láttán. :)
/hasonló érdeklődés, nálam magasabb, gyerekbarát, keresztény...ilyesmik a számomra fontosak: remélem segítettem:)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!