Egy nő mit néz általában egy férfiban? [Már mint milyen "tulajdonságokat"? ]
legyen izmos
legyen gazdag
legyen vicces de csak vele
Külsőleg:
ruházata: nem kell drágának lennie, de legyen ízléses, stílusos, ne olyan göncökben járjon, amit csak úgy kirángat a szekrényből.
haj, körmök, fogak: legyen ápolt, ne legyen igénytelen
Viselkedés:
legyen udvarias, mosolygós, vidám. Lehessen vele azért komolyan is beszélni, de nem csípem a fapofa hapsikat. Legyen kultúrált, ne káromkodjon állandóan (oké, néhány csúnya szóért nem harapok, de tudjon disztingválni). Legyen türelmes, az idegbajos férfiakat nem csípem. Ami fontos: legyen életrevaló. Ezt úgy értem, hogy számomra nagyon kiábrándító, amikor egy hapsi töketlenkedik ezzel azzal, mert annyira nyuszi, vagy annyira fennhordja az orrát, hogy képtelen kinyitni a száját, és megkérdezni, hogy ezt vagy azt hogyan kell csinálni. Illetve attól is készen vagyok, ha valaki állandóan kiszolgáltatja magát, meg se moccanna semmiért, és olyan indokkal teszi ezt, hogy pl. ez női munka, vagy "nem értek én ehhez". Amúgy apám erre a jó példa, még a nadrágja szárát sem tűri fel, mondván, ő nem tudja hogy kell.
Na, nekem ezek a fontosak egy férfiban. Meg persze legyen jószívű, ne legyen szemét, alattomos.
22/L
Én imádom az igényes fiúkat személy szerint.:)
Elsőnek a cipőjét nézem meg,és hogy hogy öltözik.
Majd megnézem az arcát és haját,a fogait.
Aztán humoooor
that's all.
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!