Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 13 eves lany vagyok, kerek...

13 eves lany vagyok, kerek arcú, hosszu gondor haju es oldalt felnyirt rovid hajat szeretnek, mint rihannanak szerintetek megy a haj stilus a kerek archoz? Bemerjem vallalni?

Figyelt kérdés
http://m. Blikk.hu/data/cikk/2/2/65/5/cikk_2026505/rihanna. Jpg
2014. ápr. 12. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom elképzelni,hogy milyen lehet kerek arccal,de úgy gondolom jobban mehet a hosszúkás archoz...meg szerintem várj még vele pár évet,sztem 13 évesen ez egy kicsit túl extrém...Bár lehet,hogy csak én vagyok túl konzervatív. 13/l
2014. ápr. 12. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csináld.

1. 13 évesen még túl fiatal vagy ilyen frizurához.

2. Kerek archoz szerintem nem passzol.

3. Göndör hajjal nagyon furcsán nézne ki.

4. Megbánnád, hogy olyan sokat lenyírattál a szép hosszú hajadból.

5. Nem éppen az a nőies, finom frizura, nekem egyáltalán nem tetszik, és szerintem nem vagyok egyedül.

6. Hülyén is néz ki, és furán is fogod érezni magad a felemás hajjal.

NE csináld!

2014. ápr. 25. 17:23
 3/3 anonim válasza:

Szerintem ha a szüleid megengedik csináld nyugotton mert:

1.Az a lényeg hogy neled tetszen

2.a göndört kitudod vasalni a hakadból ha úgy jobban tetszene

Ez tényleg nem csajos viselet,de ha re nem is vagy az az alkat akkor válald be nyugottan,elvégre elobb utobb vissza fog nöni a hajad...

2014. ápr. 27. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!