Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt a legbunkóbb beszólás...

Mi volt a legbunkóbb beszólás amit valaha mondtak neked?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
" Nelly az elefánt itt van újra lába közt a dzsungel..." Gondolom minde4nki ismeri ezt a kerozin számot. Hát én ezt megkaptam a szülinapomon az apámtól. Mivel 1 év alatt 10 kilót híztam.. 50ről 60ra. Azt hiszem az nem olyan nehéz, de nekem már beszóltak. Halál komolyan. És utána csak kaptam a poénokat a fejemre.
2009. dec. 26. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:
"Menj a pics@ba kis k*rva,úgy felpofozlak hogy megdöglesz..."
2010. ápr. 20. 18:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Már annyi beszólást kaptam, hogy nem emlékszem rájuk a 13 év elteltével... pedig csak 3 évvel vagyok idősebb.
2010. ápr. 21. 05:17
 14/16 anonim ***** válasza:
"Kövér disznó", meg ilyesmik. Pedig nem is vagyok annyira kövér, csak egy kicsit jobban az átlagnál. Egyébként én szét szoktam rúgni a seggüket, akik beszólnak nekem :D:D
2010. aug. 7. 23:52
 15/16 anonim ***** válasza:

k*va anyád! egy osztálytársam, amiért megkérdeztem hogy miért nem képest jegyet venni, mert hogy miatta nem szállhatott fel az osztály a buszra:/

nem mondtam utána neki semmit. először meg akartam pofozni, de aztán nem, de azóta nem állok szóba azzal a barommal.

ez másfél éve történt. 16/L

2010. aug. 8. 22:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Anyám egy részeges k**** -.-"
2010. szept. 28. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!