Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már 17 évesek is vannak így?

Valaki : kérdése:

Már 17 évesek is vannak így?

Figyelt kérdés

Barátaim csak a suliban vannak, szóval nyaram 100% unalom lesz. Munkám vagy lesz, vagy nem. Amúgy meg nem tudom mivel töltik a nyarat az ennyi idősek...

Más ennyi idős is fog unatkozni,vagy csak én vagyok gáz?

És az ciki,hogy bulizni sosem járok?

2014. ápr. 9. 11:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Más*
2014. ápr. 9. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Az iskolai barátaiddal nem tudtok találkozni nyáron?Igaz én nem vagyok már 17,de amikor annyi voltam sok sulis barátom volt,akikkel nyáron is sokat lógtunk együtt.Volt olyan barátnőm,aki szomszéd városban lakott és akár több napra is elmentünk egymáshoz.

24/N

2014. ápr. 9. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Töltsd le a WoW-ot.
2014. ápr. 9. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

én fordítva vagyok, a barátaim 95% nem az én sulimba jár

a sulis barátokkal nem tudsz nyáron is találkozni?

2014. ápr. 10. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok. Az nem ciki, hogy nem jársz bulizni,a lényeg, hogy neked így jó legyen. Ha úgy érzed, kipróbálhatod egy barátnőddel, de nem lenne az sem gond ha nem lesz benne részed soha. Fesztiválokra a nyáron elmehetsz egy-egy barátoddal/barátnőddel, annak kicsit más a hangulata és oda lehet csapódni egy-egy jó társasághoz is. Ki tudja, lehet barátok lesztek később is.

Ha szereznél, változtathatsz a dolgon, de csak akkor tedd, ha szükségét érzed, ne azért mert mások is ezt teszik! :)

18/L

2014. ápr. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!