Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha újra 10 évesek lennétek...

Ha újra 10 évesek lennétek mit változtatnátok meg az életeteken?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnám oda a szüzességem egy idióta baromnak, akinek csak arra kellettem, de én meg halálosan szerettem...:'(
2012. dec. 2. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
A mamám temetésének napján nem avval foglalkoznék,hogy mit vegyek fel,olyan kis hülye gyerek voltam,inkább meg se születtem volna...
2012. dec. 2. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Első kommentelő.ennyi erővel senkinek se kellett volna odaadnod a szüzességed mivel a férfiak többsége csak arra használja a nőket,még akkor is ha együtt maradnak velük

A kérdésre válaszolva pedig hát elég sok mindent.Most azokat a dolgokat sorolom fel amik hirtelen az eszembe jutnak:

Nem vettem volna fel diákhitelt,nem pazaroltam volna éveket egyetemre,nem tettem volna magamat tönkre az idióta nők miatt,nem néztem volna az agymosó TV adásokat,nem bíztam volna annyira az emberekben stb tehát lényegesen sok mindent változtatnék az életemen de nem akarok regényeket írni

2012. dec. 2. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 első vok. Utána megtaláltam az igaz szerelmet, és iszonyatosan szar érzés volt h nem neki adhattam oda a szüzességem, mert Ő tényleg megérdemelte volna.. de neki én voltam az első...
2012. dec. 2. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
amúgy #3 hány éves vagy? És miért bántad meg h egyetemre mentél? Nem sikerült a diplomával elhelyezkedni, vagy be sem fejezted?
2012. dec. 2. 18:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2012. dec. 2. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok.Több okból kifolyólag bántam meg.Azt tudni kell hogy alig akartam leérettségizni,tehát teljesen kizártnak tartottam hogy egyetemre menjek,mivel kifejezetten gyűlöltem tanulni,de a szüleim nagyon erőltették a dolgot ezért elvállaltam.Talán el is végezhettem volna a probléma viszont az volt hogy akkoriban nem érdekelt semmi.Természettudományi karra mentem csak azért mert Földrajzból érettségiztem,de igazából nem érdekelt az egész.Később kezdett el érdekelni az informatika amiből szereztem is szakmát,talán azon az ágon eltudtam volna végezni az egyetemet.Aztán ott van a diákhitel,az ügyintézőnő azt mondta hogy csak akkor kell elkezdeni törleszteni ha lesz munkám (ezért is vettük fel a diákhitelt,mert ez megnyugtatott bennünket) Errefel elkezdték küldözgetni a felszólító sms-eket hogy törlesszem a tartozásom...szép.és akinek nincs munkája az mégis hogyan törlessze?Sajnos akkoriban még nem tudtam hogy a bankok tudatosan eladósítanak mindenkit...Aztán ott van az amit megemlítettél,nem lehet elhelyezkedni túlképzettség miatt,rengeteg diplomás szaladgál az utcán munka nélkül...Úgyhogy gondolkodás nélkül előlről kezdeném az életemet mert így végrehajtókkal a nyakamon nem valami rózsás a helyzet...de azért köszi az érdeklődést,veled mi a helyzet?

2012. dec. 3. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:

"Mit nem?"

Így egyszerűbb lenne :(

2012. dec. 3. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!