Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Mit tegyek?

Ez normális? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folyton az önygilkosság jár a felyemben.Mindig probálok mindent úgy csinálni hogy az tökletes legyen mert nem szeretnék le égni.Mindig minden eggyes tettem után ugy érzem hogy ciki vagyok.Minden meg kérdezek többszöris nehogy valamit errontsak vagy beégjek.Például tudom hogy kell feltörni egy tojást de akkoris.Cikinek érzem magam. A suliban folyton piszkálnak/leégetnek.Ezért probálok elkülönülni a többiektőlpár barátnőmmel.Mindenkitől félek.Hogy leéget beszól stb.Még a leggyengébb embertől is.Otthon nem csináok mást csak gépezek.Gépen élem az életem mert való életben nem tudok önmagam lenni.Be kell zárkoznom. Nem merek vleményt fel vállalni,alig van hangom. Otthon van olyan hogy például befekszek egy üres szobába ahol korom sö9tét van zenét kapcsolok és elkezdek gondolkodni az öngyilkossságrol.Meg el alváskor is. Nem tudom mi van velem. Régen nem ilyen voltam. Ma is egésznap piszkáltak/leégettek.NEm bírom már.Nem szeretném hogy leégessenek stb. Más suliba átmenni nem tudok. Anyuméknak meg nem szeretnék ezekről szólni mert nagy balhét csapnénak.A szüleim teljessen más embernek ismernem engem mint valójában vagyok.És mindenki mást kivéve a legjobb barátnőm.De ő se nagyon.Nem merem megbízni senkiben.Vannak tüneteim egyépként arra is hogy szorongok vagyok hogy skizofréniás vagyok( a skizofrénia tudom hogy nem ide tartozik.) Mit tegyek? Forduljak pszhiologushoz?

2014. ápr. 7. 20:12
 1/6 A kérdező kommentje:
12/L
2014. ápr. 7. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

No így az első mondatod után kapásból olyan érzésem van, hogy nagy benned a megfelelni vágyás, gondolom a szüleid felé..

Fura, mert én is már 1 hónapja gondolkozok a dolgon, amin te is, csakhoyg ez nem lenne megoldás. pedig milyen jó lenne, és egyszerű is... de inkább nem.

Nos.. fogadok, hogy szüleid is kb mindig csak a rosszat vették észre a cselekvéseidből, és ebből kkindulva se önbizalmad, se életcélod nincsen.

Én is gépezek egész idő alatt, amíg a lakásban vagyok.. GYh-t nézek például :)

Konkrétan az, hogy nem mered felvállnalni a véleményed, mire vonatkozik? Pl ha mondjuk szüleid vesznek amgunknak ruhát, akkor inkább nem mondod meg hogy csúnya, hanem hallgatsz? vagy.. ilyesmi?

Persze.. szüleim, és családtagjaim engem sem ismernek.. egyik unokaöcsémmel vagyok csak annyira jóban, hogy neki mondtam el eddig a legtöbb dolgot.. benne azok csak meg annyira.. persze ő sem tud mindent...

Még annyi mindent akartam írni, de most nem jut eszembe... mindenestre ha gondolod, dumáljuk meg a dolgot..

Kb-ra helyénvalóak a dolgok amiket leírta mrólad, vagy teljesen alaptalanok?

2014. ápr. 7. 20:38
 3/6 anonim válasza:
Igen!Az a legjobb!Keress egy ugyan ijen hozzád hasonló embert aki ugyan így érez.Hány éves vagy?
2014. ápr. 8. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
hármas, odaírta utána, hogy 12/L.
2014. ápr. 8. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha a gép elött ülsz? Én is azt teszem és imádom ezt tenni,akkor érzem magam rosszul ha nem tehetem.
2014. máj. 23. 23:43
 6/6 Forever 18 válasza:
12 évesen NE ezen járjon az agyad semmi esetre se
2014. júl. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!