Ez normális? Mit tegyek?
Szia!
No így az első mondatod után kapásból olyan érzésem van, hogy nagy benned a megfelelni vágyás, gondolom a szüleid felé..
Fura, mert én is már 1 hónapja gondolkozok a dolgon, amin te is, csakhoyg ez nem lenne megoldás. pedig milyen jó lenne, és egyszerű is... de inkább nem.
Nos.. fogadok, hogy szüleid is kb mindig csak a rosszat vették észre a cselekvéseidből, és ebből kkindulva se önbizalmad, se életcélod nincsen.
Én is gépezek egész idő alatt, amíg a lakásban vagyok.. GYh-t nézek például :)
Konkrétan az, hogy nem mered felvállnalni a véleményed, mire vonatkozik? Pl ha mondjuk szüleid vesznek amgunknak ruhát, akkor inkább nem mondod meg hogy csúnya, hanem hallgatsz? vagy.. ilyesmi?
Persze.. szüleim, és családtagjaim engem sem ismernek.. egyik unokaöcsémmel vagyok csak annyira jóban, hogy neki mondtam el eddig a legtöbb dolgot.. benne azok csak meg annyira.. persze ő sem tud mindent...
Még annyi mindent akartam írni, de most nem jut eszembe... mindenestre ha gondolod, dumáljuk meg a dolgot..
Kb-ra helyénvalóak a dolgok amiket leírta mrólad, vagy teljesen alaptalanok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!