Csak akkor tud jó kedvem lenni, ha úgy érzem, jól nézek ki, ez normális? 20/L
Figyelt kérdés
hogyha már csak egy kis dolog is úgy érzem, hogy "hibás" rajtam, akkor már rossz kedvem lesz, úgy érzem nem vagyok elég jó, szép, stb.. és ez annyira rossz, mert felszínesnek érzem magam miatta
pl ha álmaim fiújával lennék, és nem érezném szépnek magam, vagy valami zavarna magamon, akkor nem tudnék arra koncentrálni, hogy de jó nekem, meg milyen boldognak kéne lennem, hanem feszélyezett és rosszkedvű lennék, hogy nem vagyok szép
ez miért van? másnak is van ilyen?
2014. febr. 12. 17:39
1/2 anonim válasza:
Túlzottan meg akarsz felelni mások, de legfőképp saját magad által létrehozott követelményeknek. A külső megjelenésed felülírja a belső értékeket. Bár természetesnek is mondható némileg, mert először tényleg a külsővel hívjuk fel a figyelmet magunkra, bár nem tudom, hogy lehetséges-e mindig tökéletesnek vagy a legjobb formánkban mutatkozni.
2/2 anonim válasza:
Abszolút "normális". Önbizalomhiányod van. Régebben én is nagyon ilyen voltam, most már nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!