Szerintetek az ilyen lány normális?
Aki szereti az elvont, furcsa dolgokat. Szürreális képeket nézeget, rajzol..
Véres, gyilkolós, ilyen dolgokat. Emellett szereti a rock zenét, a horror filmeket. Nem túlzás egy kicsit, hogy odavan az ilyen fura szürreális művészetért is?
me' ne lenne mar normalis? miert kene minden lanynak rozsaszin habos-babos ruhaban jarni, Barbie-val jatszani meg kizarolag nyalas-csopogos romantikus filmeket nezni?
a szurrealis kepek rajzolgatasa egyebkent tehetseg kerdese is, ha tenyleg jol csinalja, inkabb becsulendo, mint megbelyegzendo.
Én is ilyen vagyok, csak nem szeretem a rockot...én imádom az egész avantgárd műfajt, a szürrealizmus a kedvencem, de a dadaizmust is szeretem pl...talán a futurizmus áll a legtávolabb tőlem ezek közül...
Horror és thriller rajongó vagyok, a véres dolgokkal sincs bajom, de az értelmetlen gyilkolászás nem az én műfajom...az hülyeség...
Metált hallgatok - főleg death és black metált, egy zenekarban kisegítő-screamer vagyok (vagyis ideiglenes beugró vagy nem tudom minek mondják), és lány vagyok...
És NORMÁLIS vagyok...ilyen az ízlésem, és a stílusom...mindenki másképp fejezi ki önmagát, és mindenki másban találja meg önmagát...
Nem feltétlen AZ a normális, amit a legtöbb ember szeret...főleg, hogy a normális viszonyítás kérdése...anyám szerint nem normális, amit csinálok - de hasonlítsuk össze pl azzal, aki kényszeres megfelelési vágyból ugyanazokat szereti, mint a többi...most akkor ki is a nem normális? Az, aki egyedi, vagy az, aki birkaként követi a többit? Ez attól függ, hogy ki melyik oldalon áll...és egyébként mindkettő normális...a maga módján...
Amúgy meg...csak a fiúk hallgathatnak rockot, nézhetnek horrort, és szerethetik a szürreális művészeteket?...
Köszönöm a válaszokat! Csak megijedtem hogy miért szeretheti ennyire a véres, furcsa dolgokat....
de minden ember más, ahogy ti is írtátok; ettől lesz egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!