Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én állok így a karácsonyhoz?

Csak én állok így a karácsonyhoz?

Figyelt kérdés

Ma a suliban karácsonyi zenéket énekeltünk, és végigbőgtem az egészet, és nagyon vigyéztam h mások ne vegyék észre...Szörnyű volt.

Ha a karácsonyra gondolok, és a szeretetre, akkor eszembejut egy volt bnőm, aki nagyon hiányzik, valamint tudom hogy ő buliba megy karácsonykor, én pedig félek hogy itthon fogok maradni és unatkozni....

Nem örülök a szünetnek sem annyira, mert szeretem hogy a suliban van sok ismerős, de velük nem szoktam sulin kívül találkozni....

Bennem ez a karácsonyi hangulat alapvetően rossz érzéseket kelt...=|

15/L

2009. dec. 19. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Arva vagy?Nincsenek szuleid?Vagy csak nem szereted oket...
2009. dec. 19. 22:32
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Körül vagy véve emberekkel akiket szeretsz, de rosszul érzed magad a szeretet ünnepén?

Biztos megjött

2009. dec. 19. 22:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonykor mi a bánatnak kéne buliba menni? Az nem arról szól, örülj neki hogy otthon vagy anyádékkal akik ottvannak melletted ha baj van. Majd szilveszterkor mész bulizni, ha meg akkor sem akkoris mivan? Én is voltam már itthon szilveszterkor és nem haltam bele. Ha meg nem kezdeményeznek a sulis barátaid hogy találkozzatok sulin kívül is, viszont te szeretnéd ezt, hát lépj valamit. Hívd el korizni őket vagy hógolyózni vagy akármi...
2009. dec. 19. 22:36
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
nincs az a h*lye aki karácsonykor bulizni megy.. mondjunk lehet 15 évesek még ezzel menőznek, de figy elég gáz
2009. dec. 19. 22:38
 5/13 A kérdező kommentje:
hát kösz azért, vmien szinten segitettek s válaszok :DD
2009. dec. 19. 22:59
 6/13 A kérdező kommentje:
De am a bulit nem karácsonyra értettem, hanem ugy a szünetre, mert ugye 2hét...:D
2009. dec. 19. 23:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
bár otthon ülhetnék anyámékkal.
2009. dec. 19. 23:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a karácsony fantasztikus, ilyenkor fedezed fel hogy milyen jó hogy ott van a családod aki mindig melletted lesz, és támogatnak. Mondjuk nmetudom, elég fura hogy egyesek csak ilyenkor szeretik egymást. A szünetben meg ha nem hívnak, hát szervezz te programokat!
2009. dec. 21. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Darth Vader

hát elég szar

szünet után rögtön lesz egy vizsgám

és nem igazán tudok örülni az ünnepeknek :S

2009. dec. 21. 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem csak te vagy így. Én sem szeretem a karácsonyt, mert arra emlékeztet amikor még egyben volt a családom.

Ja és sok barátommal is max csak msn-en tudok beszélni.

Ne búsúlj és próbálj meg találkozni a barátaiddal. Mennyj olyan helyre ahová ők is járnak és hátha hívnak magukkal.

2009. dec. 21. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!