Csak én állok így a karácsonyhoz?
Ma a suliban karácsonyi zenéket énekeltünk, és végigbőgtem az egészet, és nagyon vigyéztam h mások ne vegyék észre...Szörnyű volt.
Ha a karácsonyra gondolok, és a szeretetre, akkor eszembejut egy volt bnőm, aki nagyon hiányzik, valamint tudom hogy ő buliba megy karácsonykor, én pedig félek hogy itthon fogok maradni és unatkozni....
Nem örülök a szünetnek sem annyira, mert szeretem hogy a suliban van sok ismerős, de velük nem szoktam sulin kívül találkozni....
Bennem ez a karácsonyi hangulat alapvetően rossz érzéseket kelt...=|
15/L
Körül vagy véve emberekkel akiket szeretsz, de rosszul érzed magad a szeretet ünnepén?
Biztos megjött
Darth Vader
hát elég szar
szünet után rögtön lesz egy vizsgám
és nem igazán tudok örülni az ünnepeknek :S
Nem csak te vagy így. Én sem szeretem a karácsonyt, mert arra emlékeztet amikor még egyben volt a családom.
Ja és sok barátommal is max csak msn-en tudok beszélni.
Ne búsúlj és próbálj meg találkozni a barátaiddal. Mennyj olyan helyre ahová ők is járnak és hátha hívnak magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!