Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elrontottam az életemet? 26...

Elrontottam az életemet? 26 vagyok

Figyelt kérdés
Apámat amikor 16 éves voltam anyuval elhagytuk. Van 2 nővérem. A fősulit elvégeztem időben. Van nyelvvizsgám is. Most 26 évesen jöttem rá, hogy még tanulni akarok. Jelenleg titkárnőként dolgozom, de többet szeretnék elérni. Lenne rá lehetőségem, hogy egy egyetemen PhDs legyek, de utána kérdéses a maradás. Könyvelő is szeretnék lenni, de mire azzal végzem 31 éves leszek, 0 szakmai tapasztalattal. A PhD-hoz kellene még egy msc. A könyvelő sulit és az msc-t nem biztos, h tudnám egyszerre. Szülni 35 évesen szeretnék max. 37. ja és jogsim sincs. Mit Csináljak?

2014. ápr. 6. 10:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

07:37

Nem azt mondtam, hogy most hozz össze valamit, csak ez nem így működik, hogy "hopp teherbe esek 35-37. születésnapom

között."

2014. ápr. 9. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!