26 éves lány vagyok! 3 hosszabb (5 éves,1 éves, 2 éves) párkapcsolatom volt eddig. Együtt is éltem velük, és egyik sem volt az igazi.A kapcsolat elején minden okés, aztán rám jön egy hiányérzet,vagy valami olyasmi,hogy nekem mégsem Ő kell,valami hiányzik,és más párkapcsolatokat irigykedve nézek. Jelenleg egyedül élek, nincs senkim, belevágni sem merek új kapcsolatba, mert félek megint elszállnak az évek mindhiába. Viszont mindig eszembe jutnak az exek és féltékenység tör rám, mert van új kapcsolatuk.Ez szerintetek normális?És miért van az, hogy vagyok valakivel és soha nem jó?! Mindig többre vágyok. Éretlen vagyok, vagy mi a gáz? Légyszi normálisan válaszoljatok, mert így is tök el vagyok kenődve, hogy már gyerekem kéne hogy legyen, én meg egy kapcsolatot sem tudok életben tartani! Félek, hogy már meg sem találom az igazit, és minnél közelebb leszek a 30-hoz, már nem kellek senkinek, mert vénlány leszek.
Szia,én 30 éves nő vagyok,és ugyanígy voltam,mint te.Valahogy senki sem volt jó,90%-ban én szakítottam,mert ha valaki elkezdett nem tetszeni,utána nagyon gyorsan eljött a vége.Már totál megijedtem,hogy tuti vénlány leszek,persze mindenki vigasztalt,hogy majd jön az igazi,de már nem igazán hittem el.És lám,2 éve tényleg jött!Azóta együtt vagyunk,és minden rendben,nem érzem azt,hogy menekülnöm kéne,pedig vannak hibái,de simán elviselem.
Kitartás,türelem,és pozitív hozzáállás,eljön a te időd is!
2009. dec. 19. 13:39
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. Olyan jól esik (boccs) hogy vannak rajtam kívül olyanok, akik ugyanígy éreztek/éreznek!
2009. dec. 19. 14:10
14/17 anonim válasza:
sajnos a meglátásaid valósnak tűnnek bizony. Ez így 8 év, és senkis sincs. Nem vagy még lekésve semmiről, de az is érdekes, hogy mind a 3x 'béna' embert fogtál ki, vagy nem is tudom mit mondjak rá. Nagyon ne válogass, mert egyedül maradsz. Ez az igazság.
2009. dec. 19. 14:47
15/17 anonim válasza:
Te egyszerűen irigy és önző nő vagy.XD
Amúgy én is az vagyok,mert nekem is mindig valaki más kell...1 hónap után képes vagyok szakítani...:PXD meg van azaz üres légtér,amiről te írtál..szval hasonlítunk.
próbáld ki csajjal;) de csak a beszélgetést,neten:D és lehet h beletudsz szeretni...vagy jót dumáltok és aztán szevasz,visszatérsz a pasikhoz:D én is próbáltam már,beleszerettem egy másik nőbe,de nekem nem jött be azaz élet...sex még nem volt csajjal,azt egyenlőre nem is próbálom ki:P nem kívánok nyalizni:D na hali
2009. dec. 19. 15:07
16/17 A kérdező kommentje:
Na jó! Szögezzük le! Én a pasikat kívánom! De amúgy fura, hogy ha már nő párom lenne, akkor jó az önző, irigy stílusom? Hmm... ez nekem új
2009. dec. 19. 15:13
17/17 anonim válasza:
Nem csak önző vagy, az írásaid alapján még ostoba is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!