Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kell nekem mindig MÁS?

Miért kell nekem mindig MÁS?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok! 3 hosszabb (5 éves,1 éves, 2 éves) párkapcsolatom volt eddig. Együtt is éltem velük, és egyik sem volt az igazi.A kapcsolat elején minden okés, aztán rám jön egy hiányérzet,vagy valami olyasmi,hogy nekem mégsem Ő kell,valami hiányzik,és más párkapcsolatokat irigykedve nézek. Jelenleg egyedül élek, nincs senkim, belevágni sem merek új kapcsolatba, mert félek megint elszállnak az évek mindhiába. Viszont mindig eszembe jutnak az exek és féltékenység tör rám, mert van új kapcsolatuk.Ez szerintetek normális?És miért van az, hogy vagyok valakivel és soha nem jó?! Mindig többre vágyok. Éretlen vagyok, vagy mi a gáz? Légyszi normálisan válaszoljatok, mert így is tök el vagyok kenődve, hogy már gyerekem kéne hogy legyen, én meg egy kapcsolatot sem tudok életben tartani! Félek, hogy már meg sem találom az igazit, és minnél közelebb leszek a 30-hoz, már nem kellek senkinek, mert vénlány leszek.
2009. dec. 19. 09:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
amíg ilyen fiatal vagy (igen még 31 évesen is annak számítsz majd) , addig ne ragadj le egy pasinál, ha úgy érzed nem oké vele a kapcsi. Biztos azért válogatsz ennyire, mert nem jött el még számodra az a valaki, akivel teljesen lenne az életed. De mondjuk az is lehet, hogy nem is lesz ilyen, erre is fel kell készülni. Mindenesetre előbb érdemes "csak"járni, megismerkedni és utána összeköltözni vele, mondjuk 1 év után. Ha akkor is oké minden , akkor lehet hogy végre beletaláltál:)A féltékenység meg ne emésszen, sokan épp 30 után találnak rá a keresett boldogságra, de ez ugyanaz a boldogság attól még, vagy még talán érettebb is:)
2009. dec. 19. 09:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak nem nevezném, gyakorinak igen. Önző vagy. Nem vagy vele egyedül.
2009. dec. 19. 09:41
 3/17 anonim ***** válasza:

Én 31 éves vagyok, nekem sokkal több kapcsolatom volt már mint neked. És volt hogy azért szakítottam, mert a pasinak nem kellettem igazán, de többször volt olyan, hogy én ébredtem rá, hogy nem vagyok szerelmes. Pedig hozzájuk mehettem volna. Nagyon rossz érzés ez a hiányérzet. Én sem tudom máshogy megfogalmazni. Viszont én sosem voltam féltékeny az exeimre, pedig nagyon sokkal jóban vagyok, vagy legalábbis beszélő viszony van. Én örültem, ha van mellettük más, és boldogok. Szóval ebben nem hasonlítunk, de ettől nem hiszem hogy szerelmes lennél még akármelyikbe is.

Én úgy vagyok vele, hogy az első pár hónapot ismerkedéssel kell tölteni, mármint nem szabad magamban azt gondolni, hogy mi járunk. Ezalatt vagy beleszeretek a pasiba vagy nem. Ha nem, akkor sajnos nincs értelme folytatni. Ha igen, akkor meg meg kell nézni, hogy gördülékeny-e a kapcsolat, el tudjuk-e fogadni egymást. Eddig még nem jutottam el, úgyhogy csak elméletben vagyok ilyen okos :) De akkor is az a véleményem, hogy nem bennünk van a hiba, muszájból nem szabad férjhez menni. Remélem hogy te is és én is találunk olyan valakit, aki mellett nem érezzük a hiányt, és aki szeret minket.

Sok ismerősöm van, majd 70 évesen mondhatod hogy vénlány vagy :) Van egy 45 éves ismerősöm, meg egy 40 éves is, akiknek több pasijuk van egyszerre, pedig nem egy szépség egyik sem. Úgyhogy a "pasizás" nem a koron múlik.

Egyébként szerintem nem többre vágysz az adott pasi mellett, hanem tényleg valami hiányzik. van esetleg olyan tulajdonsága, amit nem tudsz tolerálni, vagy esetleg pont hogy hiányzik belőle valami számodra nagyon fontos. Sokszor én sem tudom megmondani először mi az, aztán egyszer csak rájövök. És pesze ez fordítva is igaz, van hogy én nem vagyok megfelelő az adott pasinak...

Fel a fejjel! :)

2009. dec. 19. 09:47
 4/17 anonim ***** válasza:
22%
egyszerű. nőből vagy.
2009. dec. 19. 09:51
 5/17 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megállapítani. Valószínűleg az is benne van, hogy azok a férfiak tényleg nem feleltek meg az igényeidnek, de vajon miben nem? Nem lehet, hogy túl sokat vársz tőlük? Túl magasra teszed a lécet? Azért ne keseredj el, 26 évesen még sokaknak nincs gyereke, sokkal rosszabb lenne egy rossz, általad megunt kapcsolatba gyereket szülni. Csak akkor szülj, ha teljesen biztos vagy benne, hogy az igazival vagy! Nézz magadba, próbáld kicsit lejjebb vinni az elvárásaidat. Tudod, mindenki ember, senki sem hibátlan és nem várhatjuk el senkitől, hogy a nap 24 órájában állandóan velünk foglalkozzon, akkor sem, ha a párunk/férjünk/feleségünk. Mire vágysz? Mi az, amit nem kapsz meg? Reális így érezned?
2009. dec. 19. 09:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtató válaszokat, tényleg jól esnek! Utolsó válaszadóhoz: Lehet hogy "magasra tettem a mércét", de ezt magamon úgysem veszem észre. És mégis hogy tegyem lejjebb? Viseljek el több negativ dolgot mástól? Akkor már nem es én leszek én! Uhh de bonyolult ez.. :-)
2009. dec. 19. 10:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire gyengédnek lenned magadhoz..legyél az másokhoz. Ennyi a titka.
2009. dec. 19. 10:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
kérdezz meg egy nagyon jó barátnődet, hogy ő milyenek lát téged? De kérd meg, a negatív tulajdonságaidat is sorolja fel, ne a szokásos "á, neked olyanok nincsenek" élc-cel hajtson el.Ebből is sok minden kiderül!:)
2009. dec. 19. 10:03
 9/17 A kérdező kommentje:
Ja, és még a kérdésedre a válasz: nem tudom megfogalmazni mi hiányzik! Van egy üres légtér mindig, és nem tudom mitől... A sex rendben van,a többi is rendben van, csak tudod nekem mindig több kell!De én sem tudom hogy mi! vagy hogy mondjam Nektek.. talán hamar beleunok, de tényleg én sem értem.
2009. dec. 19. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:

2-ik válaszolónak és 09,51-nek igaza van.

Ha rád ez vonatkozik,akkor tarts önvizsgálatot és változtass,mert így sosem leszel boldog.Tényleg nagyon önző ez a mai világ,sokan csak a maguk boldogságát keresik önző módon,de úgy,hogy közben még a párjáé sem érdekli.Nem jól van ez így.Én nem vagyok még öreg,túl fiatal sem,de úgy látom a mai férfiak képtelenek megfelelni az elvárásoknak.És tudod miért??Mert képtelen irracionális elvárások elé állítják Őket,amik nem egyeznek a természetükkel.A nők pedig nem tudják mi a dolguk hol a helyük az életben(erre nem azt értem,hogy a nő nem dolgozhat tanulhat).A mai ideális pasi legyen férfias,házias,papucs,lovagias,...stb...ha lehet még a gyereket is Ő szülje és gondozza az anyja helyett,hagyja meg a nő szabadságát,hogy az megvalósíthassa magát...srb...Tényleg nem látják sokan,hogy ezek mennyire nem normális nem családcentrikus elvárások?

Akinek ilyen elvárásai vannak,az vagy maradjon a mai divatos szingli(meglátja mennyire nyomorult idős kora lesz),vagy keressen olyan férfit aki erre képes(nem úgy látom,hogy nagyon sok lenne).De amellett,hogy mennyire bálványozzák sokan és jónak tekintik a szingli életet,én úgy látom mégis csak családi boldogságra vágynak azok is,akik látszatra épen ez ellen vannak.Ezt a sok ellentmondást kellene normál mederbe terelni szerintem,és arra koncentrálni,hogy ne legyünk már ennyire énközpontúak.

Egyébként kedves kérdező, a párjaid boldogok elégedettek szoktak lenni melletted?Vagy ezt nem is tudod?

Boldog házasságban élő 3 gyerekes anyuka.

2009. dec. 19. 10:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!