Lányok! Nektek mitől van önbizalmatok?
Figyelt kérdés
Mármint akinek van... Mitől van önbizalmatok? Honnan tudjátok, hogy szépek, okosak vagytok? Kort is írjatok! :)2014. márc. 31. 16:34
1/2 anonim válasza:
Én nem lány vagyok, de gondoltam leírom amit gondolok. Nem nehéz önbizalmat szerezni manapság nekik, mivel ott a facebook. Legyen egy kicsit szép, sőt még az sem szükséges, mert elég, ha társasági ember, kommunikatív, és máris körülrajongják 80-120-an, minden képen jön a 100 like, ha szép, ha csúnya, de, ha már egy kicsit is szép, vagy kiteszi a cickót, jönnek a kép alá csorgatni a nyálukat a "menő" fiúk, hogy mennyire szép, meg milyen jó kép. Kiír egy idézetet, like-ol valamit, arra is jön a reakció, ami persze pozitív másoktól, és máris azt hiszi, hogy mennyire egyedi. Ennyire egyszerű, okosnak hiheti magát, az úgysem lényeg, ha szépnek is tartja, és olyan visszajelzéseket kap. 18F
2/2 anonim válasza:
Jól írja az első. Én egyszerűbben megfogalmazom. Mi férfiak/fiúk rontjuk el. Túlságosan nagyra értékeljük őket, holott az én F.-om sem ér kevesebbet az ő P.-juknál. Tisztelem és szeretem a lányokat, de nem rendelem magam fölé őket. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!