Lányok! Miért nincs önbizalmatok (bővebben alább, fiúk is reagáljanak)?
Szerintem két nagy szélsőség van: az egyik csoport önbizalomhiányos és nem hiszi el magáról, hogy tényleg csinos. A másik csoport meg tudja magáról és úgy is viselkedik. A kettő közti egyensúly lenne az ideális.
Egyébként meg igen, jó hallani...
Ha egyszer azt mondod egy nőnek: nekem nem tetszel, nem vagy csinos - azonnal elhiszi. Ha utána százszor mondod neki: csinos vagy, így tetszel, ahogy vagy - nem fogja elhinni. Nagyjából így működünk.
De szerintem nem csak a lányok küzdenek nagyfokú önbizalomhiánnyal.
25/N
Mert sokan nem tudják, hogy kell ezt csinálni. :D
Egyik haverom mondta, hogy az emberek arra fognak figyelni, amit mondasz nekik. Konkrétabban:
Én azt hangsúlyozom egyfolytában, hogy jajj nézzétek milyen szép a hajam/lábam/szemem, szeretek olvasni, kirándulni, barátokkal lenni, mittudomén, szóval pozitív dolgokat, akkor ezekre figyelnek és ez ragad meg bennük.
Ellenben ha azt mantrázom, hogy jajj de kövér vagyok, csúnya a bőröm, unalmas az életem, hülye vagyok, gyökér stb, akkor erre figyelnek csak.
Az emberek olyannak látnak, amilyennek láttatod magad.
Úgyhogy én mindig a jó dolgokról beszélek. :D
21L
velem itt épp ma közölték, hogy az rajtam semmilyen ruha nem áll jól...
ez vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
160cmmel és a 70 kilómmal ne is menjek utcára..
és csoda, ha nincs önbizalmunk? nálam sokkal vékonyabb meg jobb alakú lányokat ledagadttoznak itt...
hogy az rajtam--> hogy rajtam
ezt akartam írni
6-os, igazából neked se értem mi bajod van, mert kaptál pozitív kommentet is. És senki nem a ruhaviselésről beszélt, hanem az alakodról, mivel erről szólt a kérdés.
Itt kezdődik az igazi probléma, amikor már csak a sz.rt hallod meg, a dicséretet, pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!