Most ez ennyire vicces? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A suliban (ált.isk 8.oszt.)a fiúk, de a lányok is nevetnek.Olvastunk egy verset, és ...here...stb volt benne.Most ez ilyen vicces.Az összes szex,és hozzá kapcsolódó szó miatt nevetnek.Én veszem komolyan, vagy lököttek?2009. dec. 18. 10:25
13/17 anonim válasza:
sztem nem feltétlen értetlenek.persze biztos legtöbb az.de nálunk van egy csomó csávó aki nem szűz és attól függetlenül ők is röhögnek...
14/17 anonim válasza:
Alapból nem vicces a dolog, de ha már a többiek nevetnek, akkor én is nevetek, és vannak olyanok, akik úgy tudják visszamondani a hallott szavakat, hogy nem lehet megállni, hogy azon ne nevessen az ember :)
15/17 anonim válasza:
7.-es lány vagyok, és mi a "mint amely kivert kan, elzüllik a nyájtól" -on is nevettünk. A kivert kanból kifolyólag.
:D Mindenen nevetnek, mert jókedvükvan. Majd megunják.
16/17 anonim válasza:
De nálunk inkább a lányok, felénk a fiúk nagyon kis... Kis bucik :D
17/17 anonim válasza:
sztem csak komolytalanok a többiek (énsem röhögök ieneken.. még szánalmasnak tartom aki fél orán át még minfig töhögi.. -.-")
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!