Mi a legelső emléked?
Nem tudom pontosan hány éves lehettem... úgy kb. 2-3. Még babakocsis voltam, beszélni tudtam már:D
Anya és a tesóm(Zsuzsi) kimentek velem az utcánkra (elég lejtős utca). A tesóm kb. 5 éves lehetett. Hallottam, hogy "kiakaratoskodta" magának, hogy hadd tolja a babakocsimat. Emlékszem, hogy én valahogy már éreztem, hogy baj lesz...:) Elkezdett tologatni. Néhány mp. múlva "elkezdett velem rohanni". Én kiabáltam, hogy Zsuzsi ne ilyen gyorsan, Zsuzsiii! :D (De nagyon élveztem. ^^ :P) Aztán hallottam, hogy anya is kiabált, hogy Zsuzsika elengedted? (Nagyon meg volt rémülve...) A Zsuzsi utánam futott és még pont egy kereszteződés előtt megfogott... Én csak akkor jöttem rá, hogy elengedett és nem is futott velem... :) De nekem nagyon tetszett:), miközben anya halálra rémült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!