Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi volt a legelső kérdésed?

Mi volt a legelső kérdésed?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2011. júl. 1. 13:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Arra már nem is emlékszem,.
2011. júl. 2. 06:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Az volt,hogyan lehet itt kérdéseket feltenni és válaszolni is,de ezt a szomszédomtól kérdeztem meg.
2011. júl. 3. 06:18
 4/14 anonim válasza:
8%

Én elsőnek valós problémáról tettem fel kérdést, de törölték, mert azt hitték vicc... a moderátoroktól nyugodtan bele is halhatnék az itt kitett problémáimba... ha szerintük vicces, törlik.

Ez volt az:

Hat hónapja anális beöntésem volt, mivel mindannyian tudjuk, hogy Mo-n kemény a víz, a székletemet is megkeményítette, és azóta nem tudok Kaksizni. Nagyon gyorsan kéne, hogy segítsetek, mert már majdnem felrobbanok. Tegnap előtt próbáltam porszívóval kiszedni, eredménytelenül. Ráadásul a végbelemet is kifordította. Nagyon büdös. Próbáltam rá zoknit húzni, de nagyon kidörzsölte. Pluszba tegnap rá is ültem, így állva kellett aludnom. Segítsetek, mert már nagyon harap.

A végén megoldottam egy kis meleg vizes borogatással, de nem a GYIK-nek köszönhetem jobblétem.

2011. júl. 5. 08:33
 5/14 anonim ***** válasza:
még 2008-ban a 90 napos diétával kapcsolatban volt. Akkor bukkantam erre az oldalra. És szerintem tök jó oldal.
2011. júl. 5. 16:12
 6/14 anonim ***** válasza:
húú 08:33-as válaszoló. De ez most komoly?mert tényleg úgy hangzik mintha vicc lett volna. Nem csodálkozom a moderátorokon, ha törölték a kérdésedet. Ne haragudj, de nem tudom elhinni, hogy kifordultak a beleid és mire akartál zoknit húzni??? :O nem értem Ha kifordultak volna a beleid, az azt jelenti, hogy meg lett volna csavarodva és az bizony életveszélyes.
2011. júl. 5. 16:16
 7/14 anonim válasza:
2011. júl. 6. 14:09
 8/14 anonim ***** válasza:
g
2011. júl. 7. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__64302..

nekem ez volt az első xD rég volt már :) vagyis,azóta már olyan sok kérdést tettem fel vagy válaszoltam meg,hogy el is felejtettem.

2011. júl. 9. 11:11
 10/14 anonim válasza:

Utolsó: és megjött azóta? :)

Nekem vagy az volt, h 19L és 24F eljegyzésére mik a vélemények 4 éves kapcsolat után, vagy pedig az, h mennyi jegybenjárási idő a normális, nálatok mi volt, és milyen körülmények szabták meg.

2011. júl. 10. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!