Mi a legelső emléked?
kiscsoportos koromból van egy csomó emlékem,a vászoncipőtől kezdve a tépőzárasig,és amikor az első ovis fényképezés volt,és nagyanyám olyan pólót adott rám,amit nem szerettem,és tök rossz volt fényképezkedni benne,és a fényképészbácsi azt mondta mondjuk azt,hogy csirkebácsi!Ez olyan röhelyes volt,hogy teljesen megmaradt!Meg sírtam hogy anyám nem akart mesét olvasni a Vacak című meséskönyvből ami egy kóborcicáról szólt,és hogy nagyapám ordibált vele ezért..meg amikor el kellett menekülnünk,mert apám anyja nagyanyám meg akarta verni anyámat,és anya elkapta a kezét,és aztán taxiztunk sok ruhászsákkal,meg akkor költöztünk zuglóba..
az etetőszékemre még nagyon emlékszem,akkor is kiscsoportos voltam,és le lehetett fektetni hintaszéknek,meg nagyanyámmal sütöttünk pogácsát,és én is gyúrtam a kis gyúródeszkán!ezek mind olyan 3 éves koromban lehettek,vagy kicsivel előbb is..
Köszi hogy válaszoltok:) érdekes hogy nagyon sokaknak vmi rossz dolog (pl baleset) a legkorábbi emlékük.
Nekem nem tudom melyik volt korábban: legurultam 2 emeletet a lépcsőn (arra emlékszem ahogy elkezdtem esni) vagy hogy meghalt a kutyám és még aznap fejjel ráestem egy vaskályhára.. kicsin múlt hogy nem vakultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!