Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak rajtam kívül itt...

Vannak rajtam kívül itt olyanok akik sokat gondolnak az öngyilkosságra? Szerintetek kilátástalan megoldhatatlan helyzetekbe elfogadott? Ti hogyan követnétek el ha idáig jutnátok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 26. 19:59
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
A fagyhalál most nem megoldható, nem szeretnék télig várni:)
2014. márc. 26. 20:37
 12/39 anonim ***** válasza:
A kérdésre vissztérve: Attól is függ, mi az, amit nem tudsz megbocsátani magadnak. Meg hogy mi az ami miatt börtönbe kerülhetnél. (Vagy ez nem ugyanaz, mint amit nem tudsz megbocsátani magadnak?)
2014. márc. 26. 20:39
 13/39 anonim ***** válasza:
Az Alpokra nem gondoltam, igazad van, #8. :) Valamiért én még a halálom előtt is szégyenlős lennék, nem örülnék neki, ha meztelenül találnának meg. Pláne a hidegtől összement dákóval, hogy jól kiröhögjenek halálomban a megtalálóim :D
2014. márc. 26. 20:41
 14/39 anonim ***** válasza:

"Nem szeretnék télig várni"

Mi olyan sürgős a halálban? Nem attól tartasz, hogy télig még meggondolnád magad?

Ha olyan biztosan eldöntötted, hogy még az idén meghalsz, akkor rendezd csöndben a tartozásaidat és egyéb jogi ügyeidet, de addig is mondj le minden olyan fizikai vágyadról, amiről a haláloddal úgyis le kell mondanod.

Figyeld magadat, hogy mennyire megy ez könnyen.

Ha pld nem megy három hét evés nélkül, vagy akár hónapok olyan luxuscikkek nélkül, mint cigi, csokoládé, alkohol, akkor máris biztos lehetsz benne, hogy komolytalan a döntésed.

2014. márc. 26. 20:43
 15/39 anonim ***** válasza:

<< még a halálom előtt is szégyenlős lennék >>

Az emberi méltóság: evilági luxus.

Aki meg akar halni, azt nem tudná zavarba hozni olyan részletkérdés, hogy "kiröhögik a dákóját". Az ilyesmi az olyanok problémája, akik még komolytalanok az olyan súlyos dolgokhoz mint a halál, mert a másik dákójának a méricskélésével vannak elfoglalva.

2014. márc. 26. 20:46
 16/39 A kérdező kommentje:
Hát nekem valami gyors biztos módszer kellene, tudom hogy megbánnám az egészet ha lassú módszert alkalmaznék de attól még nem lenne jobb, ugyanolyan rossz lenne az életem semmi nem változna tőle.
2014. márc. 26. 21:10
 17/39 anonim ***** válasza:
Ha olyan rossz az élet, akkor miért is bánnád meg az egészet?
2014. márc. 26. 21:19
 18/39 A kérdező kommentje:
Életösztön miatt, azt elég nehéz legyőzni.
2014. márc. 26. 21:21
 19/39 anonim ***** válasza:

Aki eldöntötte, hogy meg óhajt halni, annak már ilyesmik nem okozhatnak problémát.

És mondom, azzal kell kezdeni, hogy lemondasz minden életörömről, amiről ugyebár a halállal úgyis lemondasz. EBBEN nem akadályoz az életösztön. Ha valami mégis, akkor az az élethez való saját ragaszkodásod.

Ha készen állsz meghalni, ez magában foglalja, hogy készen állsz lemondani pld minden vagyonodról.

Jó, akkor kezdd azzal, hogy mindenedet pénzzé teszed, és elosztogatod a szegényeknek.

2014. márc. 26. 21:26
 20/39 anonim ***** válasza:

A halálba nem viheted magadal a kedvenc könyveidet, a telefonodat, de még azt a számítógépedet sem, ami előtt éppen ülsz. Ajándékozd el egy iskolának. Semmid se maradjon. Mindent osztogass el, vagy add el és a pénzt add rászorulóknak.

Komolyan mondom.

Ha EZ problémát jelent, azért nem az életösztön a felelős, hanem a saját ragaszkodásod az élethez: akkor tehát nem vagy felkészülve a halálra.

2014. márc. 26. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!