Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jelent valamit az álmom?

Jelent valamit az álmom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma vagyis éjszaka azt álmodtam,hogy a családommal mentünk valahova. És akkor hirtelen hozzánk került 2 srác. testvérek voltak. Sokat voltunk együtt az álmom közben. Valahogy odakeveredett az anyum egyik munkatársa és mondta,hogy én ismerem őket. (anya munkatársa aa srácokat). Én összejöttem Ádámmal a nagyobbik sráccal. És ez volt a vége. Nem is lenne különös álom, ha ismerném a srácokat. De én soha életembe nem láttam őket. Soha. Fogalmam sincs hogy kik lehetnek. Ja és az álmomban valahogy megnéztem myvipemet és láttam hogy megnézett Ádám vagyis a barátom. ( álombeli barátom). És csak a keresztnévre emlékszem. De nem ismerem ezt a srácot soha sem láttam. Anya azt mondja ,hogy lehet hogy találkozni fogok velük. Szerintetek jelent ez vmit? Bocsi a hosszu regényért!

Köszi aki válaszol. !

2009. dec. 16. 15:44
 1/10 anonim válasza:
Sztem igen ,van olyan h valamit előre megálmodunk.Mondjuk megnézhetnéd az Álmos könyvet ,h mit jelenthet az álmod
2009. dec. 16. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
ha fiú vagy akkor a homoszexualitásra utalhat szerintem, ha lány akkor meg vágysz már egy pasira.. többet nem hiszem , vagy is én nem tudom.
2009. dec. 16. 15:58
 3/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok. volt már olyan álmom h pl azt álmodtam h jön egy uj osztálytárs és kb 2 hét mulva jött is. Nem tudom mit jelenthet. várok még további válaszokat is.
2009. dec. 16. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:
dejó....:D lehet ezleszX)
2009. dec. 16. 16:34
 5/10 A kérdező kommentje:
az tényleg jó lenne:)
2009. dec. 16. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Indíts vadászatot az ádámokra!XD tényleg lehet hogy igaz lesz:)
2009. dec. 16. 22:27
 7/10 A kérdező kommentje:
oks:) kb hányszázezer Ádám van magyarországon?:P
2009. dec. 17. 07:58
 8/10 A kérdező kommentje:
bejelölt egy Ádám myvipen és ott lakik ahol anyum munkatársa
2009. dec. 20. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az álmoknak nem igazán van.Én általába mindig olyat álmodok ami a nap folyamán történt.Nade csak egy iciri piciri mozzanatát.Mondom egy pl:Nemrég a kémia tanárnőm képeit nézztem a neten amikor a kis gyerekével vannak.Róluk álmodtam....Szal kb ismik:)
2009. dec. 20. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Na látod! :)

Én egyszer azt álmodtam, hogy bátyámat elütötte egy busz. egész nap ki voltam erre másnap kiderült, hogy majdnem elcsapta 1 busz.. Furcsa egybeesés.. Talán vannak olyan dolgok, amiket nem tudnánk feldolgozni vagy annyira hihetetlen fog történni, hogy előre bocsátást kapunk a jövőből, hogy ne legyen olyan "új". Ezt nem tudom rendesen megfogalmazni...

Talán azért álmodtad ezt, mert valami történni fog veletek kettőtökkel. Amit sose tudnál megmagyarázni magadnak, így kaptál 1 támpontot ami segít egy kicsit.

2009. dec. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!