Jelent valamit az álmom?
Sziasztok!
Ma vagyis éjszaka azt álmodtam,hogy a családommal mentünk valahova. És akkor hirtelen hozzánk került 2 srác. testvérek voltak. Sokat voltunk együtt az álmom közben. Valahogy odakeveredett az anyum egyik munkatársa és mondta,hogy én ismerem őket. (anya munkatársa aa srácokat). Én összejöttem Ádámmal a nagyobbik sráccal. És ez volt a vége. Nem is lenne különös álom, ha ismerném a srácokat. De én soha életembe nem láttam őket. Soha. Fogalmam sincs hogy kik lehetnek. Ja és az álmomban valahogy megnéztem myvipemet és láttam hogy megnézett Ádám vagyis a barátom. ( álombeli barátom). És csak a keresztnévre emlékszem. De nem ismerem ezt a srácot soha sem láttam. Anya azt mondja ,hogy lehet hogy találkozni fogok velük. Szerintetek jelent ez vmit? Bocsi a hosszu regényért!
Köszi aki válaszol. !
Na látod! :)
Én egyszer azt álmodtam, hogy bátyámat elütötte egy busz. egész nap ki voltam erre másnap kiderült, hogy majdnem elcsapta 1 busz.. Furcsa egybeesés.. Talán vannak olyan dolgok, amiket nem tudnánk feldolgozni vagy annyira hihetetlen fog történni, hogy előre bocsátást kapunk a jövőből, hogy ne legyen olyan "új". Ezt nem tudom rendesen megfogalmazni...
Talán azért álmodtad ezt, mert valami történni fog veletek kettőtökkel. Amit sose tudnál megmagyarázni magadnak, így kaptál 1 támpontot ami segít egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!