Mit tegyek azért, hogy ne sírjak?
Szentem nyugodtan kieresztheted a könnyeidet! Egyébként meg szép kis barátod van, ha olyan dolgokat mond, amivel fájdalmat okoz, ezek után pedig azt kéri, h ne legyél szomorú...
És h válaszoljak a kérdésre is: hogyha nagyon nem akarsz sírni, akk gondolj vmi szépre, felejtsd el, amit a barátod/akárki mondott! Tereld el a figyelmedet arról! Jusson eszedbe vmi nagyon szép, számodra kedves emlék :) idézz fel magadban vmi pörgős számot, esetleg dúdolhatod is. Nekem pl a zene rengeteget segít! A kedvenc számom ki tud rángatni a letargiából! :) Hátha neked is segít, ha a kedvenc számodat énekled magadban (de csak magadban, csukott szájjal! :DDD) Remélem segítettem :)))
Javaslom neked hallgasd meg ezt a zenét
http://www.youtube.com/watch?v=99NILFRk5WM
Próbáljad meg énekelni (de nem magadba)és jobb lesz töle a kedved ;)
No:D 5 évre rá:DxD
Mivel látom sokan azt írják, hogy Nyugodtan síjál, meg ereszd el könnyeidet meg miattomén, ezért gondoltam írok valami értelmeset is (már lenézést)
Ez az egész pszihológián alapszik, és ugye, hogy az ember mennyire strapabíró azaz érzékeny.
A sírást visszalehet fogni egy bizonyos szintig, de vannak olyan helyzetek, ahol a halál is bekönnyezne.
Na de ha olyan helyzetben vagy, ahol tényleg nem kéne sírni, és te nagyon vissza akarod tartani, akkor egyszerűen elkell kalandozni, vagy ha képes vagy rá (ez személy függő) akkor vedd az egészet fél válra... illetve az is megoldás, hogy nevetsz egy ki*aszott nagyot, csak lehet, hogy az furán néz kixd.... De legjobb, ha kiismered magad... Valaki elkezd számolni mondjuk 5-ig és csak utána sír.... aztán egyre följebb megy, és A VÉGÉN NEM TUD SÍRNI!!!! ÜGYES VAGY! MEGÖLTED AZ ÖSSZES SÍRÁSRA KÉSZTETŐ HORMONODAT!!! CONGRATULATION ... (Nem tudok jól angolulxd) szóval azt mondom, hogy sírj, ha kell, de ha úgyérzed, hogy most nagyon nem kéne, akkor számolj, nevess, legyél boldog, vedd félválrra, fogd fel az egészet máshogy, vagy bánom is én ... Nesze itt egy link... Ez egész zsír szám ehhez a témához^^ (Anonim MC - Bódogságho')
http://www.youtube.com/watch?v=1aIRzsZrDSk
Sok sikert hozzá szorítok :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!