Mit tegyek azért, hogy ne sírjak?
Figyelt kérdés
"Nem szabad" sírnom, de néha nem tudom megállni, amikor nagyon megbántanak... a száamt már széjjel harapdáltam, hátha az eltereli a figyelmemet a sírásról, és egy ideig működött is, de most már az se... mit tudnék csinálni, hogy valahogy visszafogjam a könnyeimet?2009. dec. 15. 18:50
1/15 anonim válasza:
Hello ! Szerintem az lenne a legjobb -amikor bántanak- hogy ne hagyd magad , légy ideges, szólj vissza annak aki bánt ,ha kell akkor verekedj .. :)
2/15 A kérdező kommentje:
Csak a barátom mond néha olyanokat, hogy a szívem hasad meg tőle, és pont ő kérte, hogy ne sírjak, mert nem szeret (maga miatt) szomorúan látni... meg, olyankor idegesíti is, ha sírok... ezért nem szólok vissza neki soha sem.
2009. dec. 15. 19:11
3/15 anonim válasza:
Nem kell visszafognod a konnyeidet! Erre én már rájottem! Az a legjobb és legbecsulendobb, ha úgy tudsz élni, hogy mindig ki mered mutatni az érzéseid és nem szégyenkezel miattuk. Csak így lehetsz boldog, higyj nekem! Aki szeret téged (barátok, család stb.) az nem fog kinevetni, hanem melléd fog állni és még jobban fog tisztelni.
4/15 anonim válasza:
amúgy miért nem szabad sírnod? :O
5/15 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, köszönöm szépen, ez tényleg így van.
Harmadik válaszoló, fentebb egy válaszhoz már részletesebben is említettem, de ismét leírom: a barátom kért meg, hogy ne sírjak miatta.
2009. dec. 15. 20:05
6/15 anonim válasza:
Ha olyat mond igenis sírj szerintem. ha nem szeret szomorúan látni, akkor ne tegyen olyat ami miatt szomorú lennél... nem? 18/f
7/15 anonim válasza:
nekem meg az a bajom h nem tudok sírni...
8/15 anonim válasza:
Semmit sírj ha megbántanak arról tudgyon a másik. Amugy mielött sírdogálnál rugd tökön nyugotan azt aki megbánt.
9/15 anonim válasza:
a barátod olyat mond, h a szíved majd meghasad, aztán elvárja, h ne légy szomorú??? nem önző az az ember egy kicsit? és te egy ilyennel jársz, nem érdemelnél jobbat?
tudom, a szerelem elvakít, de vedd észre, h valójában mi is történik.
22/F
10/15 anonim válasza:
Dalolj ha belül fáj is,nevess ha zokogni kell,tanulj meg szenvedni s akkor boldog leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!